Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

en iyi black metal yapanlar kimler

• racer • 14 Temmuz 2004 15:59 • #434566
    e biliyorum saçma gelcek ama merak ediyorum
  • Lucifer77 • 14 Temmuz 2004 16:32 • #434569
    King Diamond
    dicem ben sana racer..o bir psikopat!!
  • JackSparrow • 14 Temmuz 2004 21:28 • #434574
    Valla çok var kardeş...
    Moonspell
    Amon Amarth
    Atrocity
    Sepultura (Trash/Black)

bunlar ele başları tabiiki yukaraki arkadaşın dediği gibi birde King Diamond üstad var....
  • Ktulu • 15 Temmuz 2004 01:32 • #434579
    Valla Moonspell black değil de daha çok "doom" olayı var adamlarda.. Herifler etnik imgelemeleri çok kullanıyolar, tempo klasik black'ten daha uzak, ööyle dabadabadaba davul yok Cannibal Corpse gibi, hatta ipneler ezandan bile parça yapmışlar uyuz olmuştum hiç yakıştıramadım. (Cant2be'yi dinle zaten direk doom) Ama Alma Mater dinleyip headbang yaparken kafayı yarmıycak adam da tanımam..

"At the moon mountains, six wolves cryyyyyy!
    Your lost glory, you'll regain or dieee!!!!"

Ben Cradle Of Fith'i tek geçerim, başkasını da tanımam.

En fazla Bal Sagoth derimm....

(hatta en "gerçek" black metali kim yapıyo derseniz Cannibal Corpse" derim ama pek sevmem kendilerini, gazdır mazdır ama çok kalitesiz yahu.. extra: Malevolent Creation, Napalm Death)
  • andresson • 15 Temmuz 2004 02:16 • #434580
    Bence

Eski Bathory
    Eski Venom
    Eski Samael
    ve Burzum

Black metal bu kadar hızlı değildi
  • Ktulu • 15 Temmuz 2004 02:28 • #434581
    Sodom'ı unutmuşsun dostum..

Ayrıca yenilerden de Chastisement'ı çok övüyorlar ama hala dinleme fırsatı bulamadım kendilerini..

Black deyince aklıma Cannibal Corpse "entrails ripped from a virgin's cunt" ve Cradle Of Filth "The rape and ruin of angels" gelir. Zaten isimlerden bile anlaşılıyor sanırım :)))
  • the_ibibic • 15 Temmuz 2004 14:50 • #434586
    black metali bazı türlerle karıştırılmış belli cannibal corpse death yapar,moonspell ise blackten cok gothictir(blackimsi şarkıları yok değil ama black denmez yani)Sepultura ise hardcore,thrashcidir.(morbid visions,schizophrenia da death/blacktir ancak bu da yeterli değil bence neyse konuya dönelim)
    Black diyince aklıma mayhem,marduk,satyricon,gorgoroth,immortal,emperor gelir.Cradle of filth daha cok piyasaya oynayan bir gruptur,tamam güzeldir ama bence Dani filthten başkası yalandır o grupta.
  • Ktulu • 15 Temmuz 2004 19:11 • #434611
    Immortal'ı unuttuk doğrudur.

Cradle Of Filth piyasaya hitap eder doğrudur, ancak grup elemanlarının hemen hemen her albümde değişmesinden dolayı söylüyorsun sanırım. Ama Dani yine kimle giderse gitsin en iyisini yapıyor bence. Dusk'tan, senfonik Damnation And A Day'e kadar...

Herifler S&M gibi bişey yaptılar kendi çaplarında. Hatta kayıt olarak çok daha mükemmel! :)
  • AmonDüül • 16 Temmuz 2004 00:06 • #434621
    satyricon derim....dark medieval times offf yok böyle bişey....dissection da süper bence...burzum ayrı..immortalll yok abi cevap veremiyorum ben...ama ille de cevapsa satyricon...
  • metaligirl • 16 Temmuz 2004 18:23 • #434654
    ağlamak istiyoruuuuum!!!