Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

M.Y.S.T Parçalarını Download Edin

• haqen • 15 Temmuz 2004 16:11 • #434594
    İstanbullu Heavy Metal topluluğu M.Y.S.T’in geçtiğimiz sene Eylül ayında yayınladığı SAND & TIME isimli E.P.sinde bulunan tüm parçaları, topluluğun websitesi www.mystmetal.com adresinde downloada açılmıştır.

E.P.’yi CD formatında ücretsiz edinmek de mümkün. Bunun için toplulukla siteleri üzerinden irtibata geçmek yeterli.
  • Ktulu • 15 Temmuz 2004 19:06 • #434610
    Bu thread'i aşağıya atacak kadar saçma sapan şeylere yazı yazan zihniyetin ben içine s.çarım!

Burda bunun gibi önemli konular varken en salak thread'leri başa çekenleri kınıyorum..... ve hemen www.mystmetal.com a giriyorum...

İyi veya kötü olması hiç önemli değil!
  • haqen • 16 Temmuz 2004 15:12 • #434635
    ee bari iyi miymiş kötü müymüş onu da yazarsan sevinirim :)
  • Ktulu • 17 Temmuz 2004 01:57 • #434674
    pardon ya unutmuşum yazmayı.

Ya parça fena değil. Ayrıca websitesi de oldukça profesyonel gözüküyor. Tebrik ederim.

Yalnız kanal kayıt değil calı performans kaydı zannedersem, vokal'in kulağı arkada kalıyor bazen ve kendi sesini pek duyamıyor sanırım söylerken (en sevmediğim şeydir de. Kulak tıkacı almak lazım)
  • haqen • 19 Temmuz 2004 15:35 • #434775
    hangi parçayı dinlediğini söyleseydin yardımcı olabilirdim ama en azından şunu söyleyim; sayfada iletişim bilgileri var, oraya yazarsan kargo ücretini ödemek kaydı ile sana cdyi göndeririz. mp3ler 112kbps olduğu için sana öyle geliyor olabilir. bu arada bi de kolonlarını kontrol etsen fena olmaz hani ;)
  • Ktulu • 19 Temmuz 2004 16:08 • #434777
    hehe kolonlarda problem yok :)

Kargo ücretim şu anda çıkışmaz ama param olduğunda alırım valla.

Welcome To Life'ı dinledim. Herşey harika fakat vokali beğenmedim işte.. Düşük tondan söylüyo çok. Daha kalın bi tondan olsa bence daha hoş olurdu.

Genel olarak başarılı buldum.

Bir de bişy soriyim hazır sizi bulmuşken: Demo albüm çıkarmak için çok uğraştınız mı? Kimlerle çalıştınız? Dağıtımı sadece kendiniz mi yapıyorsunuz? Bunları burda söylemek istemezseniz infomda mail ve icq yazar. Şimdilik demo çekmeyi düşünmüyoruz ama tecrübelerinizden faydalanmak isterim..
  • haqen • 21 Temmuz 2004 16:32 • #434892
    amma velakin yapmak istersen yapabilirsin. üzerinde emek harcamak gerekiyor. sayılanlar doğru ama bence en önemlisi sonunu getirebilmek. ilk baştaki heyecan zamanla karşılaşacağın problemler nedeniyle bitiyor, gittikçe zorlaşıyor. değer mi dersen bilmiyorum, bilmem kaç yüz milyon, bi kaç bin saat harcayacaksın. en kötü ihtimalle elinde tuttuğun zaman "vay be başardım" diyeceğin bir eserin olacak. takdir senin :)