-
Müzik türü için belli bir çerçeveye sokmamışlar. Zaten beste yarışması. www.radyobogazici.com dan bilgi alabilirsiniz. Katılın, biz de kendimize rakip arıyoruz :P Şaka bir yana GRJ dan belirli gruplar katılırsa çok seviniriz... Tanışma imkanımız olur.
-
hehe sen işte her yerde tanışırız divinemusic..
Valla biz de katılmak isterdik ama daha sadece 1 çalışmamız var ve o da yarım yamalak :))
Yetişeceğini sanmıyorm. Ayrıca yetişsin diye parçayı maymun etmek de istemiyorum :D
Neyse..
-
Belki katılırız eğer gruptaki eleman sayısını 2'den fazlaya çıkarabilirsek yoksa playback yaparız :P bilgisayardan kaydedilmiş davulların üstüne ;)
-
Bakalım belki Silvermage katılır...
Bu arada divinemusic.... grubun hayırlı olsun....da insan bi haber eder be canım... ;)
-
Valla Cem, sen ne siteye girdin ne de aradın ben de vazgeçtin diye ses çıkarmadım açıkcası yanlış anlaşılmasın diye. Yoksa biliyorsun sizin grupla çalışmak çok istiyordum. Kardeş grup olarak katılın o zaman :)
-
Arasaydın yavrum ;) neyse zaten olur böyle vakalar.... bu arada Silvermage works alone ;)
-
Ne bileyim senden haber gelmeyince isteksiz olduğunuzu düşündüm. Yüzsüzlük yapmak istemedim açıkcası. Neyse, yolumuz bir...
-
Şaka bir yana benim sol bileğim nüksetti tekrardan..... :( ondan biraz ara vermem gerekti falan filan..... neyse.....hadi bakalım yolun açık olsun ;)
-
Geçmiş olsun, eyvallah...
-
Parçaları daha tam oturtamadık.Yarışma olayı başka bahara kaldı.Sana başarılar dilerim...