-
arkadaslar bu en iyi grup muhabbetleri ortamı gerince ben de bana göre en iyi punk grubu olan neo-punk kralı offspringten bahsedeyim ddim ne düşünüyosunuz offspring hakkıbnda???*
-
offspringe lafım yokta 'kral' biraz fazla kacmıs
sen bi bad religion pennywise... dinnesene
-
En iyi grup muhabbetleri ortamı geriyor diyorsun ama offspringden bahsederken de "en iyi" kalıbını kullanıyosun. napcaz şimdi?
-
en iyi rock grubu olayında queen dinleyen arka sen queen en iyi dedi diye sen git queen die bi konu aç orda konuş demişin..
Ben en iyi neo-punk grubu die bi konu açmadm..bana göre en iisi olan offspring konusunu açtım.. dinlemiosan yazmazsın olur biter.. muhalefetlik yapıp ortamı germeye hakkın yok.. biz burda offspringçilerlede konusuruz...
-
Kardeş kime kızdın? söyle döviyim....
-
Sadece güzel komik bi grup, ayrıca konserleri de hoş oluyo onu biliyorum.
ama o kadar. bi albümü al 15 gün dinle olayı yani :)
ya da neşelenmeye ihtiyacın olduğu zamanlar da yardımcı olabiliyo bazen.
Cranberries ve Offspring terapisi yapılır... :P
-
metaligirl pardon bi anda gaza geldim ya :)) diğer konulardaki agresif tavırlarını gördm buraya da yanstçan zannettim sinirlendim vala:))
Bence dexterın sesi bok gibi ama müzikle çok iyi oturuyo.. Riffler falan da sağlam.. daha n olsun.. Bence her grubun dinlenme zamanları var..
Eğlenmek istiyosan her zaman offspring ideal derim..
Bi kıza açılmak istiyosan falan blink derim..
Moralin en alttasada type_o_negative derim bu kadar...:)
-
aaa sen o mesajı bana mı yazmıştın? ama ben kimseye "git Queen diye bi konu aç" demedim ki... neyse sorun diil... kendimi dövcem galiba :)))
-
Ah sen Offspring'e punk diyorsan kimbilir yolun nekadar başındasındır... Pop Punk punk mıdır? diye bir forum mu açsam ne! Kral mı istiyosun? Şu parçaları dinlemen gerek sonra karar verecen:
Against All Authority - All Fall Down
Mad Caddies - Road Rash
Reel Big Fish - Beer
Nofx - Stickin' in my eye
Rancid - Roots Radicals
Ignite - Veteran
Caught Inside - Solstice
Dead Kennedys - California Über Alles
Aerobitch - Any Price
Ha old school da istersin sen birazz... (Yukarıda var gerçi bikaç tane ama...)
Ramones - Blitzkrieg Bop, KKK took my baby away, Judy is a punk
The Exploited - Fuck The USA, Beat The Bastards, Punk's not dead...
The Clash - Sholud I Stay Or Should I Go, London Calling falan filan işte
Sex Pistols'ı hiç saymıyorum zaten. Sen bunları dinle sonra gel Offspring kral mı, kralsa kral çıplak mı konuşalım...
Not:Bu parçalar sadece bilgin olsun diye aradınmı bulman için. Sadece grupları yazsam kimbilir ne saçma kötü kayıtlı livelarını bulup alırsın müzik marketlerden. Sen bu parçaları indir biryerlerden bulup. Kralların kim olduğunu anladığında alırsın albümlerini.
-
ilk dinlediğim gruplaran ve beni çok eğlendiren bir grup.özellikle self esteem ve want u bad süperdir.