-
Issız bi adaya düşseniz yanınıza ne alırsınız diye sorcam sandınız dimi? ben öyle saçma bi soru sormak istemiyorum. şimdi sorum şu.
Bir müzik grubundaki yetenekli bi elemanı başka bir gruba almak için (tabi eleman kendi grubundan ayrılmak istemiyor) nasıl bir yöntem izlersiniz?
-
eleman saf değilse bu olay imkansızdır....
-
Adamın çaldığı grubun ne kadar iyi olduğuna bağlı... Eğer benim grubumdan iyiyse, bi de adam grupta ne kadar ön plana çıktığının farkındaysa pek mümkün değil. Ama benim grubum daha iyiyse, kaz gelecek yerden tavuk esirgeyeceğini sanmıyorum pek...
-
biz bütün bi grup olarak diğer gruba geçer alemin en güzel double bass double electro double davullu grubunu kurardık ki hem grup dagılmamış olur hemde ben zevk almış olurdum heheheheh..
-
Kesin çözüm (biraz ipnelik var işin içinde amma :)
hehe!
Önce diğer gruptaki elemanlarla o istediğin elemanların arasını açman lazım. Özellikle arada bir kız mevzusu varsa öyle bi konuyu alevlendirecen.. İstediğin adam grupta istenmeyen çocuk haline gelicek..
Zaten bu durumda senin vereceğin bir teklifi mutlaka değerlendirecektir..
Ama burda önemli nokta, elemanlarını birbirine düşürdüğün sıralarda senin niyetinden kimsenin haberi olmaması.. ;)
iyi çocuk gibi gözükçen yani..
-
benim birini grbuma katmam icin birsey yapmama gerek yok
anladiniz siz ;)
-
Ben de kendim için yazmadım zaten ;)
-
Kesin çözüm
Eğer o eleman bayan ise 3-5 dakkamı bile almaz :)
-
bacaklarımı göstermem yeter demicem :) nası bi kişi bi tarif et ya da randevu ayarla hallediyim