Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock’n Coke

• Lucifer77 • 22 Temmuz 2004 15:21 • #434974
    Rock'n Coke zımbırtısı

sende türk birası içim karetecim..
  • karete • 22 Temmuz 2004 15:44 • #434975
    50 cent grup deil ki :)) ama olsun konser kalabalık olsun diye çağırmışlardır antalyada bi rap konseri vardı 1500 kişi gitti 50 cent i de çağırmadılar bakın adam seviyo sizi :) öğrencim
  • garabagera • 22 Temmuz 2004 19:04 • #434986
    Bu ne yaaaaaaaa

Bu gruplar için zahmete girmeye değmeeez.Yatın evinizde t.v. izleyin daha iyi yaa.(ama m.f.ö hariç)
  • Katl-iVacib • 22 Temmuz 2004 22:34 • #435004
    Bu ne yaaaaaaaa

50 cent denen oluşumun müzik yaptığına inanan garip kişilerden para kazanmaya gidiyorum ben oraya. Eğer izin verirlerse de üzerime I'll pay u 1 Dollar! Please Go Home bastards! yazan bir tişört ile gelecem. Büyük ihtimal ile barda çalışacam. Avril dışında herkes ziyaretime gelebilir :) .Haa beklediğim biri var tabiiki... Iggy Pop and The Stoogers...
  • TooL • 22 Temmuz 2004 22:53 • #435006
    Bu ne yaaaaaaaa

TooL, hani gruplar umrumda degil ortam için gidiyorum dediysemde ibrahim tatlıses ede katlanamam ortam için okadar da degil...lütfen abartmayalım..en azından bi kıçı kırık rasmus,kurban,MFÖ,falan var..dinlenebilecek..ayrıca ibrahim tatlısesin ortamıyla rock n coke nin ortamını birbirinden ayıramıyosan artık kuracak cümlem yok...

ben gelen gruplari elestirmedim senin tutumunu elestirdim ortam icin gidiyorum diyosun benim sozum buna baska birseye degil
    rasmusu da 50centide veya ibrahim tatliseside seven beni ilgilendirmez isteyen istedigini yapsin ama hem ortam icin oraya gidiyorum diyip hem de ben rockciyim asiyim cilginim muhabbeti yapmayin. sonra millete ozenti dersiniz bilmemne dersiniz bu ne ki bir kendinize bakin.
  • TooL • 23 Temmuz 2004 18:36 • #435065
    kalıplar darkafalılar içindir TooL!!!

ne diyosun sen ya ictinmi
  • MeDuSa_62 • 27 Temmuz 2004 15:18 • #435345
    ............

arkadaşlar bizim ülkemizde ne yazıkki popüler kültür çok yaygın... bu festivali coca cola yaptığına göre çok şaşırmamak lazım..amaç rock festivali değil asıl amaç çok coca cola satmak... yani biz ne kadar bu nasıl rock diye bir taraflarımızı yırtsakta, kimse bizi sallamıycak... boşuna konuşuyoruz... zaten önceden ben de bok'n coke diye bi forum açtım, aynı şeyler konuşuldu.......ismini değiştirseler keşke.... birde organizasyon falan çok iyi...geçen sene çok güzeldi.. ama bu sene 50 cent gerçekten ağlatıcı!!!! ...........bir de ash ve rasmus geliyor bence onlar çok kötü değil... biliyorum şimdi rasmus dedim diye beni taşa tutacaksınız ama.... ben rasmustan çok nefret etmiyorum..... hem bence avrupanın en iyi grubu... en azından rock felsefesini veriyorlar evanescence gibi aşk şarkısı yazmıyorlar.... tamam vokalistlerinin gereksiz karizma çabaları benim de hoşuma gitmiyor... hem bassist ve gitaristte çok yetenekli... zaten davulcu gurubun en adamı....hem rasmus yeni bir grup değil... 1995 ten beri var... ben bütün albümlerini biliyorum... bence tek şarkıyla bir grup değerlendirilmemeli.. hem son çektikleri klip(guilty) iyi.. adamlar gerçekten uğraşıyor göz ardı etmemek lazım bence...........
  • s1nyor • 27 Temmuz 2004 16:23 • #435346
    50 CENT GELIYORMUS NASIL BIR ROCK FESTIVALI ANLAMADIM BEN YAAAA!
  • shaq • 27 Temmuz 2004 18:31 • #435352
    kalıplar darkafalılar içindir TooL!!!

bira içen mi daha rockçıdır 50 cent mi? :)))
  • büşra • 28 Temmuz 2004 10:51 • #435381
    Dünya üzerinde bu kadar dandik bir rock festivali yoktur eminim ki. Benim Clubber arkadaşım bile gidiyo ne diyim artık!