-
ya arkadaşlar böyle bir grubu (aslında Eric Adams ve Joey DeM.(dejenere turkçe olmaz uyarısı üzerine böyle saçma bir yazım oldu)) ölmeden görmek için birşeyler yapalım.ne bilim kulis falan oluşturularım.eğer manowar turkiye fan klubu var mı bilmiyorum eger varsa onlarla irtibata geçelim,olmadı başbakanlığın önünde soyunalım,kasa atalım ne bilim birşeyler olsun artık.ne güzel anathema, dream theatre gibi gruplar geliyor bir de şu babaları izlesek fena olmaz mı??
-
Gelsinler gelsinler.... izleyelim.... coşalım ne bileyim.....
-
manowar gelmez hoca boşa beklemeyin...ben kaç sene bekledim gelmediler..dayanamayıp ben gidecektim vazgeçtim...
-
valla bu ülkede yaşadığımız sürece onları görmek gibi bir şansımız olmayacak bence... biz gidelim...
-
adamlar zaten Türkiye aşıkları(!) niye gelmesinler???
-
ha bi de her senenin kış aylarında filan manowar gelecek diye bi laf çıkar ortaya inanmayın sakın...kendinizi yersiniz..bizim elemanlar scott columbus'la telefonda konuşmuşlardı...hoca kusura bakma elbet orada deli gibi fanlarımız vardır ama biz türkiye'ye .... gelmeyiz demişti herif...hauhuheu...yani kanmayın...oturun blood of my enemies'i dinleyin..ağlayın filan...yapın bişeyler...
-
"Ben Manower in menejeriyim.Siz kalender çocuklara benziyorsunuz.Söz getirecem size onları.:)"(Diye birisi çıksa keşke ah ulan ah...)
-
Manowar buraya gelmez Mp3 ve albümlerle devam edin...
-
Jack haklı gelmez onlar oturun the power of the sword'u dinleyip çoşun mükemmel parça be, her dinlediğimde birilerini kesesim geliyo..
-
Çok karamsarsınız ya:(hiçmi umut yok yani?
iyiya o zaman bizde şansımıza küseriz:(...