Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

MTV OLMASA NE OLURDU ?

• Kanpp • 17 Mart 2005 22:43 • #455828
    hiç bişey
  • ner • 17 Mart 2005 22:51 • #455834
    "dorock"taki metal videolarını zor izlerdik(ya her metal videosunda mtv II logosu var, bazen mcm bile çıkıyor aradan:))
  • zafersarhosu • 18 Mart 2005 00:14 • #455852
    Valla bu ara içinde bol miktarda hatun olan zenci rapçilerin kliplerinden başka pek bişe yok...wild boys,viva la bam,jackass izleyip gülemezdim sadece sanırım mtv olmasaydı..müzik konusunda pek bi faydası yok bana yani..
  • radyokafa • 18 Mart 2005 01:03 • #455861
    aslında hiç fena olmazdı...

belki de VH1, MTV kadar popüler olurdu ve hayat bayram olurdu ;P
  • jubei • 18 Mart 2005 02:22 • #455864

MTV eski haliyle kalsaydı daha iyi olurdu.Headbangers Ball vardı mesela.Hiç kaçırmazdım izlerdim.Hakikaten çok kaliteli programdı.Şu anda Superock ta olduğu gibi abidik gubidik grupları alın dinleyin size rock diye sunmazdı o program.Dynamo Open Air Fest(Avrupa'nın ve ABD'nin en sert,en aşmış gruplarının çıktığı festivaldir bilirsiniz) canlı yayında izlemiştim ben bu programda.Şu anda ise sadece geçen sene izlediğim Rock Am Ring festivalindeki Metallica konserini hatırlıyorum. Eskiden MTV rap ve hip-hop a bu kadar teslim değildi.O tarzları kötülemiyorum arada sırada ben de dinlerim ama şu anda b.ku çıkmış durumda çok afedersiniz.MTV eskiden bu kadar çok ticari gruplar çıkarmazdı.Şimdi her gün yeni yeni gruplar çıkıyor tanımadığımız.Alternative Nation programı vardı(hala var mı onu da bilmiyorum).O programda çıkan gruplar da hakkaten sağlam alternative ve grunge gruplarıydı.Eskiden MTV deki programlar çok çok daha kaliteliydi.Şimdiki TRL ya da Dismissed gibi saçmalıklar yoktu.Dial MTV adında bir program vardı.Hastasıydım o programın.Enrico adında şebek bir sunucusu vardı.Kanımca 1997 de MTV son demlerini yaşadı.Daha sonra Hakkın rahmetine kavuştu.Geriye şimdiki gudik kanal kaldı posası olarak...

MTV olmasaydı bana göre pek te iyi olmazdı.MTV nin eski halini iyi bilen birisi olarak bunu söyleyebilirim.Ama onlar da çağa ayak uydurmak zorunda kaldı.90'lı yıllarda yükselen değer rock müziğiydi.Şimdi rap,hip-hop vs vs..Ama kanal yöneticileri açısından düşünürsek onlar da haklı.Sonuçta bu ticari bir iş.Para getiren neyse onun peşinden koşuyolar..

MTV keşke eskisi gibi kalsaydı..Ama hayatımız bu "keşke" ler üzerine kurulu değil mi zaten...

Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim:))
  • ner • 18 Mart 2005 02:34 • #455865

müzik mtv (ve birçok müzisyen) için bir endüstridir. nüfusu, teknolojisi ve etnik yapısı değişen bir dünyada elbette mtv bu hale gelecekti. sonuçta mtv aynı bokluğuyla kaldı, geride geçmişin müziğini kutsadığımız headbanger's hall'u bırakarak. ama zerre kadar mtv sempazitanlığı beslemiyorum, canları çıksın
  • Barnie_ • 18 Mart 2005 07:17 • #455868
    MTV olmasaydi gördügimizde hep küfür ettigimiz salak salak müzikler yapan gruplar olmasdi:)
  • Fetus • 18 Mart 2005 14:12 • #455902
    Mtv olmasaydı ilahların sergilendiği MTV2 olmazdı... (MTV2 ne diye soranlar olabilir, MTV2 Metal müziği açık şekilde dinleyicilere aktaran güzel bi kanal uzantısıdır)
  • deprofundis • 20 Mart 2005 14:40 • #456220
    dünya çok daha güzel biryer olurdu!müziğin aslında ne olduğu belli olurdu!insanlar başka yerlere yönelerek abidik gubidik hayat ne güzel müzikleri yerine gerçek müziği toplum için olan müziği dinlerlerdi!gerçi mtv ve yandaşları o müziği de kendine benzetti ama neyse...