-
Sevgili Garaj sakinleri;
Sorarım size bu güne kadar düzenlenmis en kalabalık konser kac kisiyle,nerede yapılmıstır?
-
Queen inkiydi sanırım hatta 1 dakikada 1000 küsür bilet satılmıştı mı ne ne bileyim aklımda böyle kalmış rekor falandı yani
-
rock am ring, rock in rio gibi festivallerde cok fazla insan oluyor ama bir arastirmak lazim kesin kac kisi bilmiyorum.
-
iron maiden rock in rio
180 bin kişi
-
1969 woodstock festivalinde 850000(sekizyüzellibin) kişi vardı. daha fazlasını bilmiyorum.
-
rod stewart ocak 1994
evet bu konu burda biter Rod Stewart 1994 te brazilya ydı galiba bedava konser vermiş ve 3,5 milyon kişi izlemiş ve rekorlar kitabınada girmiştir
roll dergisinden rollama
soru şöyle olabilir biletli en kalabalık konser hangisi?
-
Queen - Knebword konseri 141.000
Queen - WEMBLEY konseri ilk gece 192 bin, ikinci gece 137 bin kişi. Toplam 329.000 kişi. Metallica nın moskova konserinin 500.000 kişi olduğu iddiaları da var ama aslı belli değil...
-
en kalabalık konser rod stevart a aıttır. 1994 yılında brazılyada copacabana da yenı yıl kutlaması ıcın ucretsız konserde yaklasık 3.5 mılyon ınsana konser vermıstır,dırek guıness world record un ınternet sayfasında gordum,bıletlıde de ac/dc veya rollıng stones rekor ıkısnden bırıne aıt ama hangısıne hatırlamıyorum
-
Red Hot Chili Pepper London - Hyde Park yaklaşık 300.000 kişi (bu konser bu seneydi)