Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

DİYELİM Kİ BİR GRUBUNUZ VAR...

• aykuth • 27 Temmuz 2004 12:09 • #435330
    :-)))))

Hımm aşağıdakileri konserde çaldım (97 miydi neydi). Don't cry hariç çalma açısından da, seyirciyle birliktelik açısından da çok güzeller. Bence playlistteki tek tutarsızlık da (kendim guns severim ama) don't cry olmuş. Diğerlerinin arasında bir garip kaçmış sanki.

1. Metallica - Enter Sandman (Açılış)
    2. Iron Maiden - Fear of the Dark
    6. Metallica - One
    7. Metallica - Seek & Destroy
    11.GnR - Dont Cry
    13.Metallica - Master of Puppets
  • aykuth • 27 Temmuz 2004 12:16 • #435333

loogie'ye cevaben:

hemen infona baktım ankaradaysanız basçı arıyor musunuz diye soracaktım :)).

kısacası, bu playlistli konsere gitmek isterdim. Tek kişisel çekincem, gitarist çok uç/iyi değilse knockin on heavens doorun çokca yıpranmış bir parça olduğu. Sweet child of mine, paradise city önerirdim onun yerine.
  • chino • 27 Temmuz 2004 13:53 • #435343

bence don't cry orada seyirciye dinlenme sansi verir yoksa bir daha konser vericek seyirciniz kalmaz ya hepsi ölür ya da sakat kalir : ))
  • anthony_kiedis • 27 Temmuz 2004 14:16 • #435344
    TAMAM DAYILAR:)

Tamam dayılar,kızmayın bu Anthony kardesinize.Hem niye dövüyosunuz ayıp değil mi:)Ben FEAR OF THE DARK ı calınca ne guzel hep bir ağızdan soyleriz paşa paşa,ne dert kalır ne tasa.Bizim ki bi fikirdi bence hala guzel ama,siz playlistlerinizi esirgemeyin,sıralayın bakalım bu kalabalığı costurucak,duygulandırıcak ezgiler topluluğunu.Kategoriyi soran arkadas:Kategorimiz ROCK tır.
  • guadalahara • 6 Ağustos 2004 14:09 • #436157
    DİYELİM Kİ BİR GRUBUM VAR...

açılış pala remzi(ibrahim tatlıses)
    honki ponki(faruk k)
    alem buysa kral benim (mahsun)
    liseli(buhan çaçan)
    çeke çeke(azeri kızı günel)
    susadım çeşmeye(ferdi tayfur)
    güz güller(hakan taşıyan)
    ve final
    şappur şuppur (ismail yk)
    nasıl liste ama........
  • Mar19 • 6 Ağustos 2004 15:09 • #436167

işte müzikten anlıyan bi adam guadalahara helal abi
    yanlız cengiz kurtoğlu yoktu unuttun heralde ama olsun liste yinede çok kral
  • guadalahara • 8 Ağustos 2004 15:39 • #436306

eyvallah Mar19 :))