-
merakettiğim şu ki türkiyede nerdeyse bütün metal türleri yaygınken power metal ve melodik death yok niye bizde therion gibi bi grup yok birde bildiğiniz türk gruplar varsa yazın ben almoradan başka bu tarz türk grup dinlemedim çünkü
-
heralde yapacak cesaret yok bizde
-
power yok da melodic death var ya... isimlerini bende bilmiyorum ama var...
-
şimdi taaa zamanında Wyvern vardı power yaparlardı bence kalsalardı bayağı iyi bir grup olurdu ilk demodaki vokalistleri bayağı iyiydi
melodic death İn Spite yapıyor, asafated yaptı, My Garden vardı iyilerdi meldik ddom yapıyorlardı sonuçta bu türler bar müziği değil yaşamak için turneler sık konserlere ihtiyaç var demolarıda albümleride satacak tabii ama sorum şu kim alacak kim gidecek konserlere bir şarkı yapmak zordur basit bile olsa onu şarkı haline getirmek zordur burda bir grup çıkar millet eleştirmek için elinden geleni yapar al işte Pentagram ya adamlar ahım şahım birşeyler kazanmadan onca zamandır didiniyorlar eleştirmeyen kalmadı
-
Silvermage grubu eskiden power yapardı.....ama powerında tadı kaçtı :(
-
ethereal travel vardı bir aralar. o kadar ahım şahım olmasa da gidip almıştım kasetlerini. edgar allan poe nun bells şiirini çok sağlam yapmışlardı. hunger diye de guzel bir şarkıları vardı. cenotaph var grind core olarak (hani farklı tür yok deniyordu). daha birsürü vardır ama benim yaş ve dinleme kapasitemden dolayı bu kadar örnek verebildim. andresson a katılıyorum ki bu adamların bir barda çalabileceğini veya demolarının satacağını (zaten millet bir albüm alır arkadaşına onu çeker bari türk gruplarında yapmayalım arkadaşlar hep destek tam destek :) ama birara bir black metal tufanı yaşanmıştı witchtrap,ehrimen,satanic verses,infected..... en sağlamları witchtrap ve infected tan bile ses soluk kesildiğine göre durum vahim :(
-
sanırım bizim ülkemizde yeniliğe destek verilmiyor ve bu yüzden bu tarzlar gelişmiyo yazık olduğunu söylüyorum
-
dinleyici potansiyeli önemli...
-
Death yapan assassination ve acrimony var bildiğim bende bi kaç parçaları var bu grupların.
acrimony iyi bence. hatta çok iyi melodileri var bence..
infected'ın zamanında çok methini aldım ama dinleme fırsatım olmadı maalesef..
-
eğer black seviyosan hemen akmara gidip bir adet infected albümü ediniyosun.. bu işi türklerin de iyi yaptığını göreceksin