Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rock the nations

• animal instict • 28 Temmuz 2004 19:34 • #435421
    sizce nası bi festivaldi aramızda gidenler varmı varsa yorumları neler ben gidemedim ama kaliteli bişiye benziyo
  • negAtive_cReep • 28 Temmuz 2004 20:31 • #435424
    ilk rtn göre cookkkkk fazla sertti bi nevi evrimsel değisim yaşandı ilk formatıyla daha rocker dı
  • the_ibibic • 29 Temmuz 2004 09:31 • #435455
    metal festivaliydi güzeldi ama bizi cok hayal kırıklıına uurattı marduk,hatebreed,vader,melovalent creation gelmedi sonra tezahüratla küfür ettik naapalım gözümüz dönmüştü.
  • Loogie • 29 Temmuz 2004 10:10 • #435463
    Rock Festivali yapılacaksa bu adamlar çağrılacak rock öğrenilecek kardeşim:

-Deep Purple
    -Velvet Revolver
    -Europe
    -Van Halen
    -Racer X(metal ama ossn paul gilbert var)
    -Steelheart
    -Guns N Roses(Ne haldeler bir görelim)
    -G3(Steve Vai,Satrani,racer x ten de paul gilbert gelir)
    -Bon Jovi
    -Aerosmith
    -Lynrd Skynrd
    -AC/DC
    -Bryan Adams(çok kişiye hitap eden adam ayağına)
    -Ben Harper

hadi bu adamları toplasınlar da göreyim! Benim istediğim festivaller bu şekilde olacaklar! Ama nerde zaten çoğu buraya gelmeyi istemez ki. Ne dinleyeni fazla ne birşeyi...
  • aykuth • 29 Temmuz 2004 10:20 • #435467
    çoğunun konseri dolu olur zannımca (bilet fiyatları bağımsız değişken olarak bunu değiştirebilir)

ama örneğin velvet revolverla guns N Roses aynı konsere gelirlerse kurban kesmemin gerekebilir.

yukarıdaki grupların hepsini türkiyede değil başka bir yerde bile biraraya getirmek pek kolay değil.
  • negAtive_cReep • 29 Temmuz 2004 11:48 • #435477
    Bencede VR ile GNR aynı konserde düşünsenize ya......puhaaa
  • FlashRoyal • 29 Temmuz 2004 11:50 • #435478
    türkiyede yapılmış en iyi müzik organizasyonlarından biriydi. tamam bikaç büyük grup gelmedi ama tamamen grupların şımarıklığından kaynaklanan bişeydi sonuçta. bence birdahaki daha sıkı olacak.
  • Katl-iVacib • 29 Temmuz 2004 19:33 • #435512
    Loogie ver paralarını herşeyi ayarla ben getirecem o adamları...
    RTN güzeldi kafam gayet şişti ama parayı aldık ya ona bakalım :) Barda çalışmak eğlenceli oluyor aslında...