-
sizce nası bi festivaldi aramızda gidenler varmı varsa yorumları neler ben gidemedim ama kaliteli bişiye benziyo
-
ilk rtn göre cookkkkk fazla sertti bi nevi evrimsel değisim yaşandı ilk formatıyla daha rocker dı
-
metal festivaliydi güzeldi ama bizi cok hayal kırıklıına uurattı marduk,hatebreed,vader,melovalent creation gelmedi sonra tezahüratla küfür ettik naapalım gözümüz dönmüştü.
-
Rock Festivali yapılacaksa bu adamlar çağrılacak rock öğrenilecek kardeşim:
-Deep Purple
-Velvet Revolver
-Europe
-Van Halen
-Racer X(metal ama ossn paul gilbert var)
-Steelheart
-Guns N Roses(Ne haldeler bir görelim)
-G3(Steve Vai,Satrani,racer x ten de paul gilbert gelir)
-Bon Jovi
-Aerosmith
-Lynrd Skynrd
-AC/DC
-Bryan Adams(çok kişiye hitap eden adam ayağına)
-Ben Harper
hadi bu adamları toplasınlar da göreyim! Benim istediğim festivaller bu şekilde olacaklar! Ama nerde zaten çoğu buraya gelmeyi istemez ki. Ne dinleyeni fazla ne birşeyi...
-
çoğunun konseri dolu olur zannımca (bilet fiyatları bağımsız değişken olarak bunu değiştirebilir)
ama örneğin velvet revolverla guns N Roses aynı konsere gelirlerse kurban kesmemin gerekebilir.
yukarıdaki grupların hepsini türkiyede değil başka bir yerde bile biraraya getirmek pek kolay değil.
-
Bencede VR ile GNR aynı konserde düşünsenize ya......puhaaa
-
türkiyede yapılmış en iyi müzik organizasyonlarından biriydi. tamam bikaç büyük grup gelmedi ama tamamen grupların şımarıklığından kaynaklanan bişeydi sonuçta. bence birdahaki daha sıkı olacak.
-
Loogie ver paralarını herşeyi ayarla ben getirecem o adamları...
RTN güzeldi kafam gayet şişti ama parayı aldık ya ona bakalım :) Barda çalışmak eğlenceli oluyor aslında...