-
Sizce Queen Nirvana Gibi Rockcılar bir daha yeryüzüne gelir mi? Bence Gelmez ama biz onların sadece bu şarkılarıyla yetinmek istemiyoruz peki şimdi bize ne olucak..??
-
queen için bir şey diyemem ama nirvana gibi gruplar gelmedikçe kafamızın rahat edeceği kesin.
-
Neden Dostum Nirvana En Az Queen kadar Manyak bir gruptur kendileri yani gruptu desek daha iyi olur hatta onların iki şarkısını sana tanişman için onereyim
-smell like teen sprit
-come as you are
Yani Ne Demek Kafamızın Rahat Etmesi Biz Kafa Yapmak için Nirvana dinliyozz Zaten.
-
bleach albümü gelmiş geçmiş en iyi grunge albümüdür...
nirvana öldü denen rock ruhunu yeniden diriltmeyi başarmıştır... hiç kimse bunu reddedemez...
nirvana da en az queen kadar efsane bir gruptur...
-
Helal Sana Be Dostum Beni Yanlız Bırakmadın
Ama Galiba konunun Dışına çıkıyoruz Sizce Biz Artık Yeni rüzgarlara açılmamayacakmıyız...??
-
Nirvana sizin gibi arabesk yaşayan, 24 saat trip gezen, bütün hayatını "ben acıların çocuğuyum" mantığı üzerine kurmuş insanlara hoş gelebilir. Önümüzde Nirvana'yı beğenebilmek için iki seçenek var ya adamların yaptığı müziğe bakacağız ya da yazdıkları sözlere... İlk olarak müziğe bakalım, orta halli bir seattle grubundan farkları yok, onların yaptığı bestelerin daha iyilerini yapanlar da elbette vardır. Bunun da en basit ispatı, doğru dürüst hiçbir grubun Nirvana cover'ı yapmamasıdır(salak amy lee haricinde, bir de tori amos vardı galiba). Halbuki büyük rock gruplarına baktığımızda hepsi bırakın cover'ı birer ikişer tane tribute band'i var(tribute band ne demek biliyorsunuzdur herhalde). Demek ki Nirvana çok iyi müzik yapmıyormuş, onların besteleri sıradan bestelermiş. Şimdi gelelim sözlere; sözler de başta bahsettiğim "acıların çocuğu" tribini yaşatıyor insana. Bu yüzden gidip cengiz kurtoğlu falan dinlemenizi tavsiye edeceğim. Rock dinliyorum diye bizi de rezil ediyorsunuz.
-
Bence sen müziği yanlış tawnımlamışsın müzik beni sevdiğim müzik sadece hoşuma giden ezgilerdir ve nirvana benim çok hoşuma gidiyor.
HEM SEN KİMİ SEVİYOSUN BAKALIM..???
-
Bach, Handel, Mozart gibi isimler de öldü ama, kimse ne olacak klasik müziğin hali demiyo ve dinlemeye devam ediyo.....
-
yeter
bu nirvana meselesi bundan baska birsuru baslikta tartisildi konusuldu hala ne istiyorsunuz anlamiyorum sorununuz nedir?
-
yeter
Benim nirvana'ya karşı çıktığım falan yok. sıradan bir grup sadece. ama onu "oo, büyük grup bu. efsane bunlar. babalar" mertebesine getirenlerden nefret ederim. dinleyen dinlesin, bana ne...