Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

seether feat amy lee broken

• amylynnlee • 31 Temmuz 2004 21:23 • #435677
    beyler punisher flim muzigi seether feat amy lee broken ı nasıl buldunuz ? bence cok iyi sarkının dramatik yonleri cok agir basıyo
    haa bu arada evanescence nin solisti amy lee seether ın solisti shaun morgan la yaklasık 5-6 aydir birlikte...
  • Miss_Devil • 31 Temmuz 2004 23:57 • #435689
    Şarkı bence de gayet iyi...Birlikteliklerini de bilmiodum:p
  • blackened69 • 1 Ağustos 2004 00:24 • #435697
    amy'nin zevkine tükürem. ulan adamda ne tip ne sıfat hiçbişi yok... kaymış eleman zaten öyle duydum...
  • gitist • 1 Ağustos 2004 01:06 • #435705
    parça çok güzel sözleri falan vs.. ben ekledim zaten kendisini, söz olarakda, tab olarakda :)
    ayrıca amy zaten çok tatlı bi kız.. seetherdaki çocukda çok hoşuma gitmişdi ilk gördüğümde.. ama şimdi.. :p
    ne diyim, amy mutlu olsun yeter :)
  • vesta • 1 Ağustos 2004 01:35 • #435712
    ya duyunca ilginç geldi.. bu seether'ın albümünde zaten var olan bi şarkıymış.. ama Punisher OST olunca bi de amy el atınca vokale şarkıyı duynayan kalmadı
    Soru şu: Bu şarkının orjinal halini dinleseydiniz 'aa bu şarkı kimin ya öğrenip eve gidince indirip dinliyim arka arkaya' der miydiniz?
    Seetherın vokalisti tek başına çok mu kötü; yoksa amy lee de insan üstü bi vokalistlik yeteneği i var?
  • negAtive_cReep • 1 Ağustos 2004 11:45 • #435723
    derdim

Seether cok saglam eleman!Amy Lee ile mükemmel bir düet olmus sarkı hem melodik hemde sözleri itibariyle çok saglam...İkisininde vokali insan üstü!!!
  • gitist • 1 Ağustos 2004 13:23 • #435731
    seether şuan fazla duyulmamış bir grup.. evanescence ise özellikle bring me to live ile iyi bi çıkış yaptı.. dolayısıyla seether'da kendini tanıtmak için amy ile düet yaparak çıkış yapmak istiyor.. şimdi bir çok insan bu adamların albüm falan vslerini arıyordur.. kendini tanıtmak için iyi bir yol :)
    büyük bi grubun ön grubu olarak sahneye çıkmak gibi birşey..
  • chazy_chazzz • 1 Ağustos 2004 23:11 • #435793
    bence şarkı amy lee siz çok daha güzel..seether gayet güzel çalıp söylüyo ama seether ın vokalisti gönlünü kaptırmış yaa bu amy hanıma( gönül bu otada bokada konabiliyo işthe) alayımm şu kızı pop dünyasına girmeden kurtarayım kız azıcık rock görsün demiş herhalde... şarkının müziği filan güzel sözlerinede bakmak lazım ama güzeldir herhalde seether iyi gruptur..ama amy e dayanamıyorum karı kusuyormuş gibi şarkı söylüyor... shaun ile beraber söyledikleri yerlerde adamın güzelim sesini bastırıp kulakları tırmalıyorr..zaten oldum olası sevmedim sevmeyeceğimde rock dünyasında yeri yok bence.... gitsin ya oyuncu olsun ya da popçu(pek farkıda yok zaten ama ) oda kurtulsun bizide kurtarsın bu azaptan..
  • MeDuSa_62 • 2 Ağustos 2004 15:04 • #435827
    yaf inanmıyorum size .....!!!! amy gibi pop gırtlaklı, bencil bır kıza nasıl rocker diyorsunuz!!!!! evanescence diye bi grup varmış, ... hadi len ben ortada grup falan göremiyorum!!! sadece kliplerinde depresyona girmeye çalışmaya uğraşan bi karı ya da aşk acısında kalbı yaralanmış bi kız görüyorum... bir de altta evanescence yazmazlar mı..... fıtık oluyorum resmen, amy leee yazsın daha şerefli valla!!!!!! hem chazy e katılıyorum.... bence de şarkı amy siz daha iyi!!!..... sözüm ona düet... salak amy boyuna bağırıyor seether in sesi bilen duyulmuyor.... inanamıyorum size!!! ortada tarja, liv.... gibi müthiş rocker sesler varken, admlar bana rockher kız amy muhabbeti yapıyor gidin beah!!!!!
  • Nightwish • 2 Ağustos 2004 16:36 • #435834
    Helal be Medusa devam et... la bu amy lee manyakları dinlemişlermi acaba nightwish lacuna coil theatre of tragedy falan, bence kesin dinlememisler daha. dinleseler bu beceriksiz(ama güzel) hatunun vokalini övmezler. ama büyüüünce öğrenicekler...