-
Bi metalcinin felsefesi ne olmalı herzamanki gibi isyankarlık ve radikllikmi yoksa insanların bizden beklediği uyumu sağlamalımıyız sosyalikte.
-
radikllik de olmali tabi sosyalikte bunlar guzel seyler
-
metalci adam ın felsefesi sosyalistliktir..ezilmişten yanadır..haksızlığın karsısındadır..halk için üretir..para kazanmak gibi bir derdi yoktur..amacı insanları uyarmak ve haklarını savunmaktır..insanların kardesce yasamasını ister..ırkcılık yapmaz..temel felsefesi budur bence
-
Aferim lucifer dediklerin güzel şeyler umarım bu yolda ilerliyorsundur ozaman örnek teşkil edersin işte
-
bence uyum sağlamaya falan gerek yok isteyen bana uyum sağlar bu kadar basit.çünkü benim belli kalıplarım ve belli kurallarım yok..isyan isyan isyan.
-
metalcinin felsefesi öncelikle kendi olmaktır.... yani metalciler bile birbirlerine benzemezler.... sosyallik bulunduğu ortama bağlıdır.... mesela adam gidip de arabesk dinleyenlerle efkar dağıtamaz ki...istese de yapamaz...tıpkı arabeskçilerin de headbang yapmayacağı gibi....
metalci adam siyah giyecek diye bir kural yoktur ama, adam zaten o müziği yaşam tarzına uygun olduğu için seçmiştir zaten.....o yüzden metalciler genelde siyah giyer.... yani anlayacağınız, metalci nasıl olur diye bir soru yoktur, metalciler nasıl insanlardır diye soru vardır...çünkü metalciler metalci olmak için kasmamışlardır, aman ben metalci olmak için şunu yapiyim, bunu yapiyim dememişlerdir, böyle diyen de gerçekten metalci falan diildir zaten....
-
Felsefesi böyle konular acmamaktır!
-
yoktur bu adamların bi felsefesi.. kendi istediklerini istedikleri şekilde yapıyorlar..
-
ya bi kere kesinlikle siyah giyer gümüş takar erkeği uzun saçlı olur gibi saçmalıkları yoktur.. metalcide diğer tüm insanlar gibi ne istiyorsa onu yapar hemde ne şekilde yapmak isterse... yeri gelir bir meyhaneye gidip müslüm baba bile dinleğebilir.. yani en azından diğer müziklere ayy ne iğrençç metal müzik varken bunlarda dinlenir mi şeklinde yaklaşmaz....e bunlarda felsefeden sayılmaz herhalde yani özel bi felsefesi yoktur... ama her insanın bir hayat felsefesi vardır popçusununda rockçısınında metalcisininde ve bu felsefe müzik zevkine göre oluşmaz,şekillenmez...
-
eğer insanları değiştirmek istiyosanız ilk önce karşınızdakini iyi tanımanız gerekiyor onlar gibi olmalısınızki onları değiştirin eğer siz kendinizi farklı isyankar vs.... gibi görüyorsanız bence saçma metalci olmak için bir görünüş bir düşünce gerektiğini sanmıyorum sokaktaki takım elbiseli kişi bile metal dinleyebilir veya isyankar olmayan tipte biriside dinleyebilir bence olaya felsefik açıdan bakarsanız kaybedersiniz müzikte parçalanma ve değişik düşünceler doğar olaya bilimsel yaklaşın bence çünki bir felsefeye ihtiyacınız olduğunu sanmıyorum kendinizi koşullandırmayın metalji böyle olur şöyle olur diye neyse fazla uzun olmasın okunmaz :)