-
Hadi bakalım müzikseverler....
kalitesiz müzikten kastımız ne?
piyasa mı?
para kazanma hırsı mı?
şöhret mi?
ya da başka sebepler mi?
yazın bakalım Metal Ablanıza.... :))))
-
bi grup piyasaya düştükten sonra kalitesini kaybeder.. çünkü artık piyasadadır ve daha çok kazanmak için daha iyi (!) şeyler yapmak zorundadır..
bkz. türk-popunun geldiği nokta.. unkapanına giden kaset yaparak geri geliyor.. sonuç? süper ötesi rezalet işler.. bkz. tekrar: ayşe hatun, ciguli, küstüm vs..
rocktada vardır böyle şeyler yoktur değildir.. bkz. teo, mor ve ötesi..
-
aşkolsun..... boş zamanlarımda bişey yapmıyorum ben boş işte adı üstünde.... :)
-
müzik kalitesi kişiye göre değişir mesela Şebnem Ferah müzik kalitesi bana süper geliyor ama bir başkası na göre kötü de gelibilir
tıpkı beğeniler gibi..
ama işin içine para kazanma hırsı girdiyse o müziği kimse beğenmez..
ama kimsenin beğenmediği müzikte kalitesiz anlamına gelmez..
mesela Metallica St. Anger
adamlar parayı ve dinleyenleri bi kenara bırakıp sadece ama sedece eğlenmek için albüm yapmışlar..
işte bence yapılmış en kaliteli albümlerden biri ...
saygılarımla....
-
metal abla müziğin kalitesini para kazanma hırsı düşürür bundan kastım müzikten para kazanmamak değil zaten öyle de tat vermeyebilir ama bunu geçim kaynağı yapmamak lazım o zaman bayağılaşıyor sence de öyle değil mi?
-
bu kim ya! hariçten gazel okuyo...... peh..... metaligirl killer nicke bak....insandan beklenmiyenmiş...sen de insan olmadığını bağıra bağıra söylüyosun bu durumda.....
-
Ne zamandan beri diyorum, üye girişsiz forumlara kimse yazı yazamasın diye?! Yine aynı olaylar devam ediyor, ortalık bulanıyor. Devam...
-
Kalite ve kazanç herzaman ters orantılıdır. Nekadar abuk sabuk olursa okadar çok gerzek sever. Müziğin kalitesini düşüren elektroniktir, bilgisayardır ve MTV'nin icadıdır...
-
Haa bir de Türkiye'de milliyetçiyim diye geçinen geri zekalıların arap müziğini Türk müziği sanmasıdır...
-
bence sen ve senin gibiler dusurur