Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Şebnem Ferah

• guadalahara • 3 Ağustos 2004 16:30 • #435925
    en son ankara üniversitesinde ki konserinde bulundum.farklı zamanlarda da konserlerine gitmiştim.en son ankara üniversitesi konseri tam bi rezaletti.kadın resmen sarhoş çıktı konsere.konser boyunca (her zaman yaptığı gibi)şarkı söylemeyip aralarda çığlık atmayı tercih etti.bütün yükü de vokalistlerine yıktı.gitaristi omzundan öpmesi ve konser boyunca fingirdeşmelerini es geçmemek lazım.zaten ses düzeni tam bi rezaletti.vokallerin sesi,duyulmuyodu,gitarların sesi zaten birbirine girmişti......şarkı seçimleride son derece kötüydü.daha birsürü eksi.sakın sadece bi konsere indirgeyip bunları yazıyorum zannedilmesin.3-4 konserinde bulundum ve hepsi birer hayal kırıklığıydı.
  • zanzekgirl • 3 Ağustos 2004 16:32 • #435926
    ben bir şeboisttim....
    ama arkadaşlar sizce biraz kendine bakması gerekmiomu duba gi olmuş
    yani mesela özlem tekinde aynı yaşta ama kadın zapzayıf formunu koruyo..yani sese olduğu kadar gözede hitap etmeli die düşünüyorum..ama ginede ben bu kadını çok seviyorum ya
  • amylynnlee • 3 Ağustos 2004 16:38 • #435927
    guadalahara baba yazdıklarını okuyunca dehsete kapıldım yaa biladel nie benim dinlediiim kadınlar bole ooluyoo amy de bole sesi muthis diodum bi konserini izledim yemin ederim benim sesim daha iyi(benim sesim zaten iyidir de onunki ile karsılastıramiodum)sonra everybody's fool klibinde o makyajsız igrenc halini ve monitorumun neredeyse yarisini kaplayan kalcalarını gordukten sonra guzelligi icin de bisey diyemiyorum artık naapalim kaderim boleymiş
  • guadalahara • 3 Ağustos 2004 16:49 • #435928
    aslında ben şebnemi sevmeyen biri olarak yazmadım bunları.ama dinlediğimiz insanın kim olduğunu birazda olsa bilelim yani.konserlerde dinlediğim şebnem beni fazlasıyla hayal kırıklığına uğrattı ve sesi konusunda artık hiçte olumlu düşünmüyorum.kasette dinlediğim şebnemle konserde dinlediğim (daha doğrusu dinleyemediğim)şebnem arasında dağlar kadar fark var.bir an ikiside aynı insanmı diye düşünmekten kendimi alamadım.ama teknoloji işte.insanın sesine bile neler yapıyo.(artık kargalar bile albüm çıkarabilir) :))
  • blackened69 • 9 Ağustos 2004 20:12 • #436432
    o zayıfken de berbat iğrenç kötüydü şimdi de öyle... ses mes yok uluyup durmaktan başka bişi yaptığı da yok... millet de birbirinden özenip havalı gençliğe uyalım diye gidiyo kasedini alıyor kadının... üff bi de basçısı yok mu onun hani o iğrenç kadın... ıyy düşündükçe midem kalkıyor...
  • elff • 9 Ağustos 2004 20:16 • #436433
    kesinlikle savundugumu düşünmede
    merak ettim neden basçısından miden kalkıyo????