-
özlüyorum ben işte... bi sene de orda hiphopçıları görürüz ne var? yetcez ki biz birbirimizee,yinee...
ama seneye de britney istiyoruz rock'n coke'a.(sugababes'i izledik nası olsa..) bi de o gelsin bakarsın sahneye bi boyband de atarlaar off offf!! hasstası olurum o zaman..
pöfff....
-
pardon bişey sorucam: sen hip hop mı dinliyosun?
-
ya ben isyan ettiimm!! ama rock'n coke'dan da vazgeçemiyorum! madem istemiyosun 50cent'i gitme o zaman diyen insanlar da duymak istemiyorum.. hem hiphop... bööö.. bi de britneyci olup olmadığımı da sorsaydın..
-
barışarock a git
-
Rock n coke=Hacet yok....
-
bakın kardeşim siz oraya 50 cent için gitcekseniz gitmeyin dinlemek zorunda değilsiniz ama başka gruplarda çıkıyo tek kişilik konser değilki bunlar git sen 50 cent çıkınca kulağını kapa dışarı çık yemek ye yapbişiler ki kikikik yani kendinizi şartlandırmayın hertürmüzik dinleyin yok o hiphopçuymuş bu arabeskçimiş bi çıkın şu kavanozun içinden bi nefes alın sadece metal yok rock yok deişik melodilere ihtiyacınız var
-
aLenIx gG YE bi okusana...!!!!!!!(2)
ya bu iş göz yummakla olmuyor kardeşim....protesto etmezsek amip gibi çoğalırlar....ondan sonra vay nolacak rock müziğin hali, öldü mü kaldı mı bilmemne....
-
aLenIx gG YE bi okusana...!!!!!!!(2)
50 cent konuşulur tabii... ama iggy pop abimiz kimin umrunda. boktan bir festival ama sanırım iggy pop abinin çıktığı gün ordayım.. iggy geliyo herkes 50 cent konuşuyo. ayıp bize..