-
way beah!!!! rasmus tan böyle bişi beklemezdim.... zaten rasmustan hiç bi zaman nefret etmedim. gerçi garajda bi sürü nefret eden var ama .... guilty çok güzel olmuş.. zaten ben bu grubu in the shadows tan önce biliyordum!!!! 1995 te toplanmış ilk albümler 97 de çıkmış.... ve yaptıkları her albüm ülkelerinde gramy almış..(finlandiya) ve bassist gitarist davulcu...hepsi çok yetenekli, hepsi işe çocuk yaştan başlamış.... bence bu grup çok yanlış anladı.... adamlar gerçekten rock yapmaya uğraşıyor.... en azında evanescence ve daha birçok rock yaptığını söyleyen grup gibi aşk şarkıları yazmıyor....tek kötü yanı..... vokalistinin gereksiz karizma çabaları.... ama yine de gittikçe düzeliyorlar.....
-
yaa bence güzel grup..yani söz ve müzikleri manalı en azından.. müziği de sert bence ama vokalistinin yani lauri nin biraz daha yorması lazım gırtlağını...gitaristleri çok başarılı bence davulcusuda öyle müthiş parçalar çıkarmışlarr...albümlerini alıp dinlemek lazım bence...ki ben kendime bi dene edindim ve beğeneek dinliyorum.. grup gittikçe iyiye gidiyor guilty nin klibi çok güzel olmuş bence... o kadar sevmezdim ama şimdi, dinlediğim gruplar arasında......
-
ilk şarkıları biraz fazla popüler olduundan zamanla antipati duymuştum!!!
bende albümü alınca şarkılarını dinleyince gerçekten fikirlerim degişti helal olsun dedim içimden
alınması gerken albmüm
-
sana katılıyorum bende hemen gidip cd lerini aldım ve aldığım günden beri dinliyorum çünkü insanı sıkan şarkılar diil...çok güzel arkadaşlar herkese tavsiye ediyorum...
ya bunların bu 4. albümleri ben şimdi ülkelerinde çıkardıkları cd leri bulmaya çalışıyorum...bulursanız haber verin...bye
-
şu ana kadar toplam 5 albüm çıkardılar..
1996 "Peep"
1997 "Playboys"/yannış anlamayın adamlar boyuna dalga geçmiş)
1998 "Hellofatester"
2001 "Hell Of Collection" (Compilation)
2001 "Into"
2003 "Dead Letters
introda en sevdiğim şarkı everything you say ve fffalling var...derslerden bunaldığımda onu dinliyorum...bu arada sağol ellf .. gördüğümüz kadarıyla isimlerden tutun müziğine kadar çok değişmişş... ayrıca şunlarıda okumanızı istiyomm
Rasmus'un üyeleri birbirinden ilginç ve yetenekli genç müzisyenlerden oluşuyor. Finlandiya'nın günümüzdeki en iyi bestecisi ve söz yazarı sayılan vokalist Lauri, her parçanın bir hikayesi olduğunu ve son albümde yer alan şarkıların hepsinin birer mektup olduğunu belirtiyor. En iyi yapımcı ödülünü alan grubun gitaristi Pauli ise hayatında Birşey biliyorsan, paylaş' tavsiyesine uyarak grubu oluşturduğunu söylüyor. Sahaja-Yoga ile zihnini dinlendiren Eero grubun bas gitaristi, davulda ise hayatta başak birşey yapamadığını söyleyen Aki var.
-
ben de izledim in my life klibini..... orası finlandiya.... allahım ne güzel bir ülke... hep gitmek istemişimdir...evet kafasındakiler toka bende görünce kriz geçirdim:))).... herif chucky e benziyor:)))
-
olsun bea yakışır onaaa zaten bi ona birde placebo solisti briana yakışıooooo herşeyy
-
delikanlı oldukları sürece bir sorun yok benim açımdan. ama rock'n'coke'a çıkmakla hata ettiler. bir de biraz daha güzel melodiler bulsalar daha iyi olacak. bana çok sıradan ve yavan geliyor. ama yine de delikanlılar yani. kıvırmıyorlar.
-
Çıkış parçaları popülerite kokuyor ama insanı heyecanlandıran bir melodiğe sahip. Grup iyi bir grup, sözler anlamlı ama çok kasıyorlar gibime geliyor. Daha iyi olacakları düşüncesindeyim. Gönderilmemiş Mektuplar da bir kitapta bu cümleciği okuyorlar ve albumun adı Gönderilmemiş Mektuplar olsun diyorlar. Bundan alacağımız ders bol bol kitap okumak :)
-
bunu bilmiyordum.... demek fikir kitaptan çıkmış..... aynı zamanda mantıklılarmış.... daha da sevmeye başladım:)...... gerçi seviyordum zaten