-
dostlar, var mı? Wayne gibi frontman be. süper adam ne desem boş yazın şuraya bişeyler forum nasıl olurmuş görsünler..
yazarkende arkada;
get to the gone
the only
black and white
cold
anything but this
love dump
....falan çalsın gaza gelirsiniz hadi görelim Static-X cileri..
-
vay be başkaları da varmış static-x'ci
ama static-x son albümü shadow zone'la biraz bozuldu gibi.biraz daha piyasa yapıyorlar.Şayet machine albümü industrial metal akımının en iyi albümlerinden biridir.
Benim favorilerim:
Get to the gone
Permanence
Black&White
Cold
This is not
otsego undead
stractural defect
Burn to burn
In a Bag
Machine
zaten ilk albümde bien venidos ve ad,ios alma perdida dısındaki şarkılar süper.
Wisconsin Death Trip'te ise en cok beğendiğm şarkı tabii ki "Push It"
Son albüme(shadow zone) daha hiç bakmadım ama "the only"i dinleyince bunlar piyasa olmuş dedim ama sadece wayne static değil o gruptaki önemli olan.Tripp Eisen da Dope'ta calmış gayet iyi bir ind.metal geçmişi olan bir adam.Onun sayesinde grup şarkıları bu kadar iyi.
Static-x i cok sevdigim belli heralde...Dejenere Türkçe alarmı!!(Ad,ios'u araya virgül koyarak yazabiliyorum.)
-
dostum bence albümün tamamını dinle destroy all çılgın parça the only de iyi bilmem belki adamın ne söylediğini anladığım içindir I'm winning your losing diye başlıyo iğneleyerek devam ediyo bence süper bi parça.. sanırım garaj üyesi 2 kişi dışında static-x dinleyicisi yok baksana hala 2-3 mesaj var yazık ve büyük kayıp onlar için..
-
Pushh it in klibide baya güzeldi.Static x zaten baya sağlam bir grup ama bu aralar hiç ismini duymuyorum. biraz geri planda kaldı sanırım.. ama genede çook severim
-
static x'in yeni albumu cikmistir.
-
notalarını benim bile yazabileceğim dandik grup... ama seviyorum allahsızları :P
-
evet notalar kolay ama herifler sıralamayı yani ritmi iyi yapıyor bu da önemli. bende gitar çalıyorum ama grubu dinlerken her şeyine dikkat ederim basına davuluna özellikle vokaline, nazar değmesin herifte bi ses var arkasında sadece davul olsa bile adama headbang yaptırıyo..