-
ya ben eski kurbanı istiyorum..şuan bütün gruplar cover parçalar yapıyolar...ya çok iğrenç bi durum..türküyede metal yapan zaten yok da rock yapanda kalmadı ya..(pentregamı hariç tutuyoruz tabi..)>:/
-
zanzekgirl....(?)!!!!
"vay hayvan vay"ı dinlediniz mi? çok matrak ama müzik adına pek bişey yok....
-
zanzekgirl....(?)!!!!
sadece 1 albüm cover yaptılar zaten..son albümleri bence fena değil..cover ı da güzel yapıyolar ama bi yere kadar..artı 666 ya katılıyorum..türkiye de sadece duman,kurban yok..sadece piyasa bunların elinde..
-
kurban
kubanın eskisi neydiki yenisi ne olsun.sağlam bi grup olsalardı şimdi bir numaralardı.zaten cover yapan gruptanda bi yol olmaz(herifler gaza gelip kendi şarkılarını bile coverlamışlar.)yuh yani
-
kötü ama
kuban hoşuma gitmiyo.bunuda söylemek istedim.kendi şarkıları berbat.sadece coverlar.zaten onuda artık herkes yapıyor.söylediğim gibi cover yapan gruptan bi yol olmaz.harcanan paralara yazık!!!
-
bence iyi bi grup kendi bestelerini yapabilendir cover'ı herkez yapıyo bugün çok büyük grupları bulundukları yerlere getiren becerilerinden çok yaratıcılıklarıdır.(mesela bi blink182 ı mis you çalmak doğa üstü yetenek istemez her gitarist çalabilir fakat besteleyemez .) Bu iş o kadar kolay değil herkez tarafından beğenilecek parçalar yapabilmek yaptığınız parçalar tutulmazsa patlarsınız bu yüzden cover güvenli bir kurtuluş yolu.Cover yapmak için bence bi 3-4süper albüm çıkartıp hekez tarafından iyice benimsenmek daha sonra korn gibi geyik amaçlı coverlar yapılabilir...
-
ohh.milletin okuluna (herhalde üniversitedir) kimler geliyor.bizimkine Nil Karaibrahimgil gelmişti(akdeniz ünv.).ama ekimde 3 günlük rock festivali oluyor (beach park-konyaaltı) o çok iyidir.
kurbanın kavırlarına gelince ilk albümü çok iyiydi.ama ikincisi için aynı şeyi söyleyemiyeceğim.maalesef.
-
unuttum fanta festivali çerçevesinde nev de gelmişti.bulutsuzluk da gelmişti.şebo'yu (asgari müşterek) getirmiyorlar ki coşalım
-
sisli maviiiiii
Şimdi istanbul'da olmak vardı anasını satayım.festivallere katılırdım.o etkinlik senin, bu konser benim, barışa rock'a giderdim,boğazda balık ekmek yerdim, köprüden aşağı bakardım ne kadar yüksek diye,....ama antalyadayım, konyaaltının yanındayım,hergün denize girmektem bıktım.tenim kapkara oldu.
-
tabi üst üste cover olunca insan sıkılıyor ama kabul etmek gerekir ki kurbanın coverları gerçekten iyi...hem bunun bir geçiş albümü olduğunu söylemişlerdi..bakalım...