-
sadece fikirlerinizi öğrenmek istiyorum..ben şahsen beğenerek dinliyorum ama sanki birşeyler eksikmiş gibi geliyor...yani şarkılar birbirine çok benziyor yani müzik ezgisi ritimler filan aynı genelde ama genede kaliteli müzilk yapıyorlar bence...benim sevdiğim gruplar arasında...son albümünden this picture,bulletproof,english summer rain ve pixies coverı where is my mind dinlenmesi gereken parçalar bence..(bu arada forumlara baktım ama bu konuyla ilgili birşey bulamadım.gözümden kaçmışsa da kusura bakmayın..aynı konunun tekrar tekrar konuşulmasını sevmiyorum...)
-
süper grup..her zaman dinleyeceğim gruplardan biri
-
bence de alternatifte bir numaralar..... ben severek dinliyorum herkese tavsiye ederim.... bu arada 666 ya katılıyorum.. bu forum sansasyon yaratmaz.. millet birbirine küfür edemiyor ya...
-
onlar istesin ben sansasyonel forumda açarım canlarıma......
haklısın beah 666,ama olsun bana sadece sizin düşüncelerinizde yeter... bir de eğer eksiklik tvde çok görükmemeleriyse bence böyle daha iyiler...yani eksik kalsın daha iyi..hem sen laf mı attın bana bakiim kavga mı istiyorsun??? bak açtırtma ağzımı:/ ben daha çok seviyorum bir kere....;o))))
-
bence süperler harbide şimdide dinliyorum hatta ama black market musicalbümünde daha iyi parçalar vardı ama dinlemeye devam derim
-
MeDuSa_62
hayır ben daha çok seviyorummmmm hatta tapıyorum özellikle brian aa
gene efkarlandım yaaa
-
hepsi güzel kardeşim yaaa:)))
adamlar işi biliyorlar piyasa çalışmıyorlar bence
666 kardeşim agzından bal damlıyo
-
hepsi gusel beah!!!! ne diyonus siz.. hem en çok ben seviyorum..... ehi ehi he he he
-
uzun zaman oldu bea.
brian ın sesi insanı acayip dercede dinlendiriyo!!!!
(yani bana öyle oluyoo)
-
uzun zaman oldu bea.
ooooo kimleri görüyorum...hoşgeldin zattrik yawwww..placebo konusunda çok gusell konuşmuşsun daa birşey sorcam şu dilanın kim olduğunu nerden biliyosun bakiimm????