-
Müzikler çok yüzeysel kaçıyor.Davullar iyi ama bas az olunca dinlenilmesi zorlaşıyor.ne dersiniz?
-
Iron Maiden'ın şarkılarında niye
dalga geçiyosun herhalde ?
-
yoo değil.herhalde benim dinlediklerim eski albümleriydi.1980'lerindi.tam yılını hatırlamıyorum.Ama iyileri de vardı.tamam hatırladım (Virtual IX) iyidi.Futureal iyi şarkıydı.
-
YUUUUUUHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!
-
Virtual XI 1998'de piyasaya sürüldü. Iron Maiden'da bas gitarın sesini az duymanızın sebebini kalitesiz hoparlöre bağlıyorum. İyi bir bas kabini alın kendinize. Ya da sağlam bir kulaklıkla dinleyin cd'yi.
-
Bence de hoparlörlerindendir ya da bası ayırt edemiyorsun.iron maiden kadar basın önde olduğu grup çok az vardır emin ol.
-
tamam kızmayın aaaa.oldu bir kez ne yapayım.yaptıık bir hata.insanın bu kadar da üstüne gelinmez ki.utanmasam karşında ağlarım şimdi.
-
steve harris ki kendisi iron maiden nin kurucusu, dünyanın en iyi basçılarından biridir..number of the beast te bass solosu atar en azından onu duyabilirsin (moronlar bile duyar eğer duyamazsan intaar et)
ilk albümlerinde running free yi dinle bangır bangır bass var
-
harbi he..yuh yani:)adamlar daha nası kullansın be abicim.dehset çalıyolar işte adam gibi bass kullanan sayılı gruplardan iron..
-
Sen hiç İnfinite Dreams'i dinledin mi delly dolly?