Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Senfonik Rock/Metal ???

• delly dolly • 6 Ağustos 2004 15:51 • #436172
    Aslında iyi tabii.benim gibi her iki türü de sevenler için ideal.ama salt rock/metal sevenler için yumuşak kaçabilir.Metallica ve Bulutsuzluk Özlemi yapmıştı.şimdi diğerlerini hatırlayamıyorum.siz ne dersiniz? sizce uyumlu mu?
  • baranthalas • 6 Ağustos 2004 16:11 • #436175
    senfonik metal tarzı bling guardian nın musikinin tarzıdır..senin dediğin apayrı bir şey
  • delly dolly • 6 Ağustos 2004 16:19 • #436179
    apocalyptica'nın yaptığı da senfonik metal olmuyor mu? o yayları kopartırcasına çalmak herkesin harcı değil
  • tea party • 6 Ağustos 2004 16:27 • #436181
    heh kilise müziği gibi dedin şimdi anladım..ıyygg hiç sevmem
  • tea party • 6 Ağustos 2004 16:27 • #436183
    heh kilise müziği gibi dedin şimdi anladım..ıyygg hiç sevmem
  • Nightwish • 6 Ağustos 2004 16:47 • #436186
    Ya millet senfonik diyosunuz ama Therion Haggard Nightwish(nightwish power ama idare et) falan atlayıp gidiyosunuz. Sevgili Delly dolly bu grupları özellikle Therion u dinle ve senfoni neymiş kendin çıkar...
  • flecheiro • 8 Ağustos 2004 18:26 • #436321
    nightwish helal
  • fibonacci • 8 Ağustos 2004 22:03 • #436343
    ne metallica'nın s&m albümü, ne bulutsuzluk özleminin konseri, ne de apocalyptica senfonik rock'tır. onlar sadece senfoni orkestrası eşliğinde ya da rock'a ait olmayan çalgılarla rock şarkılarını yeniden çalmışlardır. senfonik rock ya da senfonik metal varsa bu deep purple'dır(dünyanın ilk senfonik rock albümü: concerto for group and orchestra*), therion'dır. Lütfen bir konu hakkında konuşacaksanız iyice araştırın.

* Concerto For Group And Orchestra albümü Deep Purple'ın 1969 yılında kaydettiği bir konserdir. Jon Lord'un(kendisi geçen mart ayına kadar Deep Purple'ın klavyecisiydi) yazdığı üç bölümlük bir konçertoyu içeren bu konser dünyada bir senfoni orkestrasıyla uzun pis saçlı, deri ceketli rockerların ilk buluşmasıdır. Bu konserin 30. yıldönümü münasebetiyle 1999 yılında Royal Albert Hall'de Londra Senfoni Orkestrasıyla birlikte yeniden konçerto ve Deep Purple'ın bir kaç şarkısını çaldılar.
  • baranthalas • 9 Ağustos 2004 00:46 • #436349
    o konserde orkestra şefi S&M deki maykıl keymındır ki kendisi geçen mart ölmüştür allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyoruz
  • ercu • 9 Ağustos 2004 02:35 • #436353
    senfonk rock metalın oncusu ıkı tane baba grup vardır bırı nıghtwısh bır dıgerı ıse therıon dur.bulutsuzluk ozlemı,metallicanın yaptıgı ıse kendı parcalarını orestrayla beraber seslendırmısler.yanı bu ıkı grubun yaptıgı seyın adı senfonık metal degıl zaten therıon u dınledıkden sonra senfonık metalın ne oldnu anlarsın