-
Aslında iyi tabii.benim gibi her iki türü de sevenler için ideal.ama salt rock/metal sevenler için yumuşak kaçabilir.Metallica ve Bulutsuzluk Özlemi yapmıştı.şimdi diğerlerini hatırlayamıyorum.siz ne dersiniz? sizce uyumlu mu?
-
senfonik metal tarzı bling guardian nın musikinin tarzıdır..senin dediğin apayrı bir şey
-
apocalyptica'nın yaptığı da senfonik metal olmuyor mu? o yayları kopartırcasına çalmak herkesin harcı değil
-
heh kilise müziği gibi dedin şimdi anladım..ıyygg hiç sevmem
-
heh kilise müziği gibi dedin şimdi anladım..ıyygg hiç sevmem
-
Ya millet senfonik diyosunuz ama Therion Haggard Nightwish(nightwish power ama idare et) falan atlayıp gidiyosunuz. Sevgili Delly dolly bu grupları özellikle Therion u dinle ve senfoni neymiş kendin çıkar...
-
nightwish helal
-
ne metallica'nın s&m albümü, ne bulutsuzluk özleminin konseri, ne de apocalyptica senfonik rock'tır. onlar sadece senfoni orkestrası eşliğinde ya da rock'a ait olmayan çalgılarla rock şarkılarını yeniden çalmışlardır. senfonik rock ya da senfonik metal varsa bu deep purple'dır(dünyanın ilk senfonik rock albümü: concerto for group and orchestra*), therion'dır. Lütfen bir konu hakkında konuşacaksanız iyice araştırın.
* Concerto For Group And Orchestra albümü Deep Purple'ın 1969 yılında kaydettiği bir konserdir. Jon Lord'un(kendisi geçen mart ayına kadar Deep Purple'ın klavyecisiydi) yazdığı üç bölümlük bir konçertoyu içeren bu konser dünyada bir senfoni orkestrasıyla uzun pis saçlı, deri ceketli rockerların ilk buluşmasıdır. Bu konserin 30. yıldönümü münasebetiyle 1999 yılında Royal Albert Hall'de Londra Senfoni Orkestrasıyla birlikte yeniden konçerto ve Deep Purple'ın bir kaç şarkısını çaldılar.
-
o konserde orkestra şefi S&M deki maykıl keymındır ki kendisi geçen mart ölmüştür allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyoruz
-
senfonk rock metalın oncusu ıkı tane baba grup vardır bırı nıghtwısh bır dıgerı ıse therıon dur.bulutsuzluk ozlemı,metallicanın yaptıgı ıse kendı parcalarını orestrayla beraber seslendırmısler.yanı bu ıkı grubun yaptıgı seyın adı senfonık metal degıl zaten therıon u dınledıkden sonra senfonık metalın ne oldnu anlarsın