gerci yıllardır aynı geyik ama hala kesin bir çözüm yok bence acayıp büyük bir paradox abi niye türkiyede ve dünyada böyle bir arz talep manyaklıgı var anlamıyorum talep türkü cıkyosun türkü bara gecede 70 milyon aynı gece kaliteli pop calsan böyle caz alt yapılı gecede 25 milyon biri cok kolay calımlık diğeri adamı zorlar insan cıldırıyor bazen sen repartuarını yeni oluşan talebe göre tam hazırladın diyosun hoooppp 2 saniyede dengeler tepe taklak yani talebe göremi müzik yapıcan yoksa arzı sen mi oluşturup talepmi yapıcan ya da hiç yolundan şaşamıyacan ki bu imkansız birşey böyle adamları gönülden kınıyorum herkez ben yolumdan sapmam diyor ama bütün iyi müzisyenler yolundan sapanlardan oluşuyor cem akselinden volkan öktemine cünkü buna mecburlar müslümle calmayada laco tafyala ya da sertapla calmayada yani düşünce olarak tabiki kişiliğinden ödün vermiyecen ama gelişim için değişim şart zaten olayı kitleyen noktada bu.dünyada böyle ,bir zamanlar rock müzik talepti simdi ise r&b ve imaj diyede bir olay var birde makerları falan oluyor mesela yalın kafamıza kafamıza soktular adamı kasetini alın diye ya bende bir düşünce yanlışlığı var ya da müzik camiyası hepten dellenmiş abuk subuk adamlar yapımcı oluyor cıkıyor uzayda geziyor:)) abi kim ne tarz yapıyosa yapsın ama adam gibi saglam yapsın derim saygılar