Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

arabesk rock olayı nedir?

• no_margin • 7 Ağustos 2004 18:48 • #436263
    dostlar bu arabesk rock olayını bi açalım derim ben...aslında bu olayın varlığı,konusu çok edimeyen bişey?kaç gurup var bildiğiniz bu tarzı yaptığını söyleyen(amatör anlamda) ya da dinlenesi,eğlenilesi bişeymi sizce?
  • chazy_chazzz • 7 Ağustos 2004 23:18 • #436279
    nedir????

valla ne yalan söliim ilk kez duyuyorum...nedir bu arabesk rock???umarım müslüm gürsesin teoman cover ları değildir... bi anlatsanıza yafff..
  • anaemics • 8 Ağustos 2004 02:40 • #436284
    nedir????

arabeskrock arabesk şarkıların(ki onlara şarkı demek çok zor ama neyse)cover larını yapan heriflerin yaptığına deniyo ben zaten arabeskten nefret eden biri olarak arabeskrock tanda bi o kadar nefret ediyorum ve yapan grupları şiddetle kınıyorum..
    "ARABESKROCK = SHIT!!"
  • ercu • 8 Ağustos 2004 02:43 • #436285
    one yaa abıdık gubıdık seyler cıkartmayın.kımsede bole bı muzık tarzı yapmıyodur,yapanıda gırtlaklarım zaten
  • delly dolly • 8 Ağustos 2004 14:39 • #436303
    sizin demek istediğiniz erkin koray'ın ilk dönem yaptıkları gibi (estarabim,aşka inanmıyorum,fesuphanallah vs. Üç Hürel'in yapyığı ağlarsa anam ağlar, seni sevmek yok mu? gibi şarkılar mı

yoksa Murat Göğebakan ve benzeri gibilerin yaptığı mı?Valla Murat Göğebakan şarkı söylediği zaman ne söylediğini anlayamıyorum.
  • chazy_chazzz • 8 Ağustos 2004 18:00 • #436314
    ığğyyyy

sağol anaemics kardeşş...zaten bu kadarı benim nefret etmem içinde yeterli oldu...hoş içinde arabesk geçen bi cümlenin altından ne çıkmasını bekliyorsam.............
  • delly dolly • 8 Ağustos 2004 18:07 • #436316
    tekrar...

sizin demek istediğiniz erkin koray'ın ilk dönem yaptıkları gibi (estarabim,aşka inanmıyorum,fesuphanallah vs. Üç Hürel'in yapyığı ağlarsa anam ağlar, seni sevmek yok mu? gibi şarkılar mı

yoksa Murat Göğebakan ve benzeri gibilerin yaptığı mı?Valla Murat Göğebakan şarkı söylediği zaman ne söylediğini anlayamıyorum
  • the mirror • 8 Ağustos 2004 23:57 • #436345
    kulağa pek hoş gelmiyor. ne olduğu konusunda çok fazla fikrim yok ve hiç bir zaman olmayacak.zira dinlemeye tahammül edemediğim tek müzik türü ( aslında tür olduğundan da emin değilim ya neyse..)arabesk olduğu için araştıracağımı da sanmıyorum.
  • TooL • 9 Ağustos 2004 05:17 • #436355
    duman - son pismanlik
  • negAtive_cReep • 9 Ağustos 2004 13:16 • #436371
    Bende arabesk den nefret ederim.Tahammül edemem.Ama bi de su yandan bakarsak Arabesk sarkılara elektro yu davulu soktugun zaman rock oluyor.Bu bi gercek.İkiside bir seylere isyan ediyor ama Tabiki ROck:)