-
dostlar bu arabesk rock olayını bi açalım derim ben...aslında bu olayın varlığı,konusu çok edimeyen bişey?kaç gurup var bildiğiniz bu tarzı yaptığını söyleyen(amatör anlamda) ya da dinlenesi,eğlenilesi bişeymi sizce?
-
nedir????
valla ne yalan söliim ilk kez duyuyorum...nedir bu arabesk rock???umarım müslüm gürsesin teoman cover ları değildir... bi anlatsanıza yafff..
-
nedir????
arabeskrock arabesk şarkıların(ki onlara şarkı demek çok zor ama neyse)cover larını yapan heriflerin yaptığına deniyo ben zaten arabeskten nefret eden biri olarak arabeskrock tanda bi o kadar nefret ediyorum ve yapan grupları şiddetle kınıyorum..
"ARABESKROCK = SHIT!!"
-
one yaa abıdık gubıdık seyler cıkartmayın.kımsede bole bı muzık tarzı yapmıyodur,yapanıda gırtlaklarım zaten
-
sizin demek istediğiniz erkin koray'ın ilk dönem yaptıkları gibi (estarabim,aşka inanmıyorum,fesuphanallah vs. Üç Hürel'in yapyığı ağlarsa anam ağlar, seni sevmek yok mu? gibi şarkılar mı
yoksa Murat Göğebakan ve benzeri gibilerin yaptığı mı?Valla Murat Göğebakan şarkı söylediği zaman ne söylediğini anlayamıyorum.
-
ığğyyyy
sağol anaemics kardeşş...zaten bu kadarı benim nefret etmem içinde yeterli oldu...hoş içinde arabesk geçen bi cümlenin altından ne çıkmasını bekliyorsam.............
-
tekrar...
sizin demek istediğiniz erkin koray'ın ilk dönem yaptıkları gibi (estarabim,aşka inanmıyorum,fesuphanallah vs. Üç Hürel'in yapyığı ağlarsa anam ağlar, seni sevmek yok mu? gibi şarkılar mı
yoksa Murat Göğebakan ve benzeri gibilerin yaptığı mı?Valla Murat Göğebakan şarkı söylediği zaman ne söylediğini anlayamıyorum
-
kulağa pek hoş gelmiyor. ne olduğu konusunda çok fazla fikrim yok ve hiç bir zaman olmayacak.zira dinlemeye tahammül edemediğim tek müzik türü ( aslında tür olduğundan da emin değilim ya neyse..)arabesk olduğu için araştıracağımı da sanmıyorum.
-
duman - son pismanlik
-
Bende arabesk den nefret ederim.Tahammül edemem.Ama bi de su yandan bakarsak Arabesk sarkılara elektro yu davulu soktugun zaman rock oluyor.Bu bi gercek.İkiside bir seylere isyan ediyor ama Tabiki ROck:)