-
nasıl anlaşacaz senle?gel vazgeç bu sevdadan.
-
ayna mı?şu güneş gözlüğüyle karizma yapmaya calısan,aşk şarkıları sallayan grup di mi?değil dinlemek 6 yıldır yüzlerini bile görmüyorum..allah göstermesin:)
-
okurken gülmekten kendimi kaybettim:))))
sanırım daha bişi sölememe gerek yooook!!
-
bana mı öyle geliyor yoksa erhan güleryüz o gruptaki herkese sttir mi çekmiş? geçenlerde ekranda bi konserini izledim eski aynadan bi tek erhan güleryüz vardı...
-
valla eskisinde de yenisinde de erhan görmezyüz önde diğerleri seyircinin arasında!! nasıl grupsa bu.
-
valla ellf aynen bende hele şu scarface kardeşim çok kusel yazmışş..arkandayım kardeşim destekliyorum..aynaymış peahh...zaten o grup dağıldı hoş evvelden beri grup filan yoktu ama neyse...yaww bu durum bana tanıdık geliyo gibi..hani sanki erhana amy aynayada evanescence diicem hehehehehe
-
Sen güle dur... ben sana.... neyse...
-
heaa şu bir kli,pleri vardı beşl tane kıro felan kıza tıktıklıyorlardı ahaha
olum
benim evdeki aynam çok temiz her sabah yüzümdeki sivilceleri onda temizliyorum ahaha:))))
-
ben mi güle durayım..aha gülüyorumm bak heheheeh huaaaahh puhaa puhaaa aynaymışş yemişim aynayı açtırmayın gene ağzımı.....allahın faşistlerinin kurduğu grup ancak bu kadar olur zaten...o gözlüklerini alacaksın k.çlarında paralıyacaksın...hehehe bak gülmeye devam ediyorum puahh puhaa< vede haaahahahahahah:O))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))