Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

OFFF!!!!!!!!!!!!!

• gregorian • 9 Ağustos 2004 14:28 • #436382
    Ya gözünüzü seveyim,bir kerecikte yeni konu başlığı açıldığı vakit birbirnize girmeseniz ne olur???bu kadar mı nefret dolusunuz insanlara?insanlar tartışmalı,tartışmalıki birbirini tanımalı ancak böyle zıtlaşma ve yarışma biçimine girecekse hiç tartışmayalım daha iyi..
    öncesini bilmiyorum ama bu siteye bir haftadır üyeyim;7 yıldır aktif biçimde internet kullanmama rağmen hayatımda bu kadar birbirine saldırmaya meğilli "topluluk" görmedim..biraz abartmıyormusunuz??.(bakalım bu yazdıklarım ne gibi tepkiler alacak..)
  • shaq • 9 Ağustos 2004 15:42 • #436396
    Kim nefret dolu? Döveriz lan nefret dolu adamı :) (Peace adamım)
  • ScarFace • 9 Ağustos 2004 15:46 • #436397
    iyide bizim kimseyle kavga ettiğimiz yokki.Ben kendi doğrumu gayet demokratik şekilde savunuyorum.Benim uslubum böyle,herkes farklı konuşur.Ben her zaman ılımlı olma taraftarıyım ama bazen işin rengi değişiyor.Tepkisiz kalmak kötüdür.İyi tepki ise iğneleyici olmalıdır ki karşındakini düşündüresin,eğer düşünüpte olayın farkına varırsa işte sen o zaman karşındakine iyilik yapmış olursun.Herşeye bende,eyvallah,aynen öyle dersen.Her mesaj a olumlu katılırsan koyundan farkın(farkımız) kalmaz.Anlatabiliyormuyum.Sakın bunuda şahsına bir şey algılama genel konuştum.Bence 1-2 hafta daha takıl.İyi gelir.
  • clairvoyant • 9 Ağustos 2004 15:53 • #436401
    ya haklısın hoja ne kadar nefret dolu insanlar var şu dünyada delirdim şimdi hoja çıkaracam venomu, sabreyi dağıtacam sağı solu neyse hoja sıkma güzel canını