Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dimmu Borgir

• Ktulu • 11 Ağustos 2004 01:59 • #436600
    Ya black dinleyenler...

Dimmu Borgir'ın 2003 "Death Cult Armageddon" albümü nasıl bir şaheserdir?? O ne biçim atmosferdir??? Bir klavye bütün grubu nasıl bu kadar değiştirir?? Bir davulcu nasıl bu kadar "korkutucu" olabilir?? Tüyleri diken diken edecek tek grup varsa şu ana kadar dinlediğim o da Dimmu Borgir'dır ve bu albümündeki hemen hemen bütün parçalarıdır... 23 yaşında bir klavyeci nasıl bir senfonik orkestra olayı gerçekleştirmiştir bu şekilde insanın inanası gelmiyor. Dani Filth'in 3 farklı tondan birden söyleyişini ilk gördüğümdeki kadar şoka uğradım en az :) Adamda sanki pedal var, bastıkça ton değiştiriyo :)

Ama bu albümü black dinleyen dinlemeyen, metalle alakası olan herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Özellikle o parçaların girişleri yok mu??? Karanlık bi odada tek başınıza dinleyin, ve de eko yapacak bir yer olsun 5.1 sistemle :))))) Altınıza zıçmassanız işersiniz en azından :)) O klavyeciyi bulup alnından yok yok hatta dudaklarından öpecem :)) Kim ne derse desin !!! (İlk parçadaki her damlanın düşme sesinde yerimden zıplıyorum :) Saat gece 2 ve dışarda da şimşekler ve gökgürültüleri eşliğinde yağmur yağıyo şu anda, odam da karanlık :)))

Gerçekten abartmıyorm :) (Yalnız bu albüm için konuşuyorum. Eski albümlerinden sadece 3-5 parça dinledim, klavye bu kadar baskın değil ve kesinlikle burdaki tad yok bence)

Albümün en deli parçaları: (isimler bile deli karizma yalnız dikkat edin)

02: Progenies Of The Great Apocalypse (full orkestra desem yeridir)
    04: Vredesbyrd (Artık sinirliyken bunu dinliycem insanın tüm gerginliğini alıyo)
    06: Blood Hunger Doctrine (deli de başlangıcı var tam altınıza zıçırcak cinsten. Atmosfer müthiş )
    08: Eradication Instincts Defined (bunu tarif etmeye kelimeler yetmez........... Parçanın sonunda öldüğümü sandım birçok kez.)
    09: Unorthodox Manifesto (Sadece girişten 30 sn dinleyin zaten ölüüyosunuz direk)
    10: Heavenly Perverse (Yok ben bittim hele bu kadının sesini duyunca... Daha fazla anlatamıycam...) Alın iişteeee !!!!!!!

Dinlemeyen öküz olsun ! :P
  • the_ibibic • 11 Ağustos 2004 09:29 • #436607
    len biz bi dinleyemedik sunu ama dinlicem söz
  • Ktulu • 11 Ağustos 2004 15:28 • #436627
    Yolliim MSN ver
  • crestfallen • 14 Ağustos 2004 23:43 • #436930
    spritual black d. albümnde şoka girmiştim d.c.armageddonda komadaydım.aga bu albümü dinlemeyen black metalciyim demesin.çok ta iyi annatmışsın tebrikler.
  • the_ibibic • 15 Ağustos 2004 09:00 • #436948
    olm progenies of the great apocalypse beni aldı götürdü ya bu kadar mu olur süper...
  • Ktulu • 15 Ağustos 2004 12:51 • #436951
    Bachus

hehe sağol crestfallen. Dün çok fazla takılamadık kusura bakma benim baya bi başım ağrıdı o kadar headbang'den sonra. Sen gelmeden önce coştuk asıl :)

Neyse bi dahakine daha dolu bi mideyle geliyim de daha çok headbang yapalım.

Yalnız bachus'du sanırım mekanın adı. Bayldım ya ne güzel çalıyolar öyle children of bodom, epica, betray my secrets falan... Bi daha hep ordayız ;)