-
Düzgünden kastım Atilla Taş,Mustafa Sandal, İsmail YK falan olmayan; daha dinlenebilir mesala Moonspell,Blindguardian,Therion,Hellowen..vs gibi grupların sağlam mp3lerini nerden indireblrm???
-
p2p
emule den indirirsin..
-
p2p
türk rock gruplarını mp3 lerini nerden indirebiliriz
mesela
Öztürk'ün
gripinin
direct in
bora uslusoy filan
gerçekten bulmam lazım bizim burda mp3 yapan bi kişi gidince bu adamlar türk mü diyor yani okadar cahilll:((
-
mp3shits.com
www.mp3shits.com
-
elff kardeş
gitisttin dediği gibi emuladan güvenli bir şekilde indirisin daha güvenli olur senin için
-
elff kardeş
bende gripin var.. cilginesek diye bi siteden almıştım ama tam olarak uzantıyı bilmiyorum.. ama zaten oda yine emuleye yolluyo seni.. yani emule şart gibi..
-
....
www.centurymedia.com
-
....
arkadaslar türk ve yabanc1 punk gruplar1n1n kaliteli mp3leri için...====>>www.punkerland.com
-
....
Belki yazdiklarim tuhaf gelicek ama eskiden tam bir mp3 delisiydim. Artik kopye muzik almamaya calisiyorum. Demek istedigim gruplar muzisyenler o kadar cok emek dokuyorki bir album cikarip bizlere ulasabilmek icin harcanan emeklere yazik. Bir dusunsenize cogumuz kendi capimizda muzik yapmaya calisiyoruz. ileride kayitlarinizin korsana düsüp elinize hic para gecmeden emeklerinizin korsan saticilara gitmesini. cok kötü bisiy olsa gerek.
he kendi düsüncem mesela artik zenginlikten ucmus kisilerin mp3lerini indirelim :) ama yeni seslerinde emeginin karsiligini verelim.
ya kusura bakmayin ögüt vermis gibi algilamayin.
-
....
doğru söylüyosun.. ama şunuda unutmamak gerekir.. bi cd 10-15 milyon.. o parayla insanlar 1000 tane şarkı alabiliyor.. 10 şarkı=1000 şarkı..