-
türk pop müziği varmı ki öldürsün demeyin
kötü ve dandikte olda bir pop müzik var ve bunu öldürecek bir grup çıkarmı?
nirvananın bi ara michael jacksona yaptığı gibi..
sizce çıkarmı böyle bi şey?
-
War tabii PrayAcid popçu düşmanı pop dinlemez sevmezde....
-
pentegram boşuna popçular dışarı albumunu yapmadı
-
pentegram demek pentagram demekten daha kolay olduğu için öyle yazmış arkadaş.. sen niye rencide ediyosunki..
:))))
-
ya ben anti popçular demedim
popüler kültürü ele geçirip rock yapıcak bir grup dedim
bakkaldaki adamında fikri olucak mesela pentegramdan öyle dedim
yoksa arabesk dinleyenlerde anti-pop yani
-
çok şey istiyosun be sonicyouth...
-
Neden illa pop müziği öldürmek istiyosunuz?
Dünyada illa rock veya metal müzik olcak diye bişey yok.
Bu,kadınların "Neden erkekler var olmasın onlar?!" demesi kadar saçma bişey yani.
Doğada nasıl bi döngü varsa bu müziktede aynı.
Herkesin istekleri,zevkleri başka.
Yarın birgün "Rock olmasın,Metal olmasın" diye birileride çıkabilir,ki anti pop olayı beni zorla buna itekliyor gibi..
Bencede metal müzik saçma yani,"Ben" ona müzik diyemiyorum.
Çünkü haz duymuyorum dinlerken ya da çalarken.
Sonuçta burasıda bir portal'sa,her nekadar sevmesekte herkesin istek,öneri,görüşlerine saygı göstermek zorundayız değilmi?
-
kaç kişiyle öldürüyosun
korax kutlarım yanaklarından gözlerinden öperim benim anlatamadıklarımı ya da anlatmak istediklerimi benden önce anlatmışsın bidaha öperim :) buadamlar kavanoz da yaşayanlar grubu illaki bişeyleri öldürmek zorundalar niye öldürüyosun kardeşim ? nedir alıp veremediğin sevmiyosan dinleme bu kadar basit ben şayet sevmediklerimi dinlemiyorum hatta bilmiyorum bile
türk popunu öldürmek demek sezen aksuyu tarkanı barış mançoyu ve ismini sayamadığım ustaları öldürmek demektir sıkıyosa dene gülhanede asılırsın valla
michael jacksonda hala performans var sadece medya yok etti biraz iyi parçalarıda vardır bunu unutma
-
kaç kişiyle öldürüyosun
Oldu bitti olay bukadar benim unuttuklarımıda sen eklemişsin :)
-
şu an ki pop müziği öldüremez sin bi gurupla...
osursan arkasına iki romantik söz koysan yok satar.:)))
en iyi si azaltmak veya geliştirmek.
ayrıca nirvana yapacağını michael j. deil rock ve metal müziğe yaptı.(benim görüşüm sevenlere saygı duyarım )