-
arkadaşlar 26 eylülde therion türkiyeye geliyormuş. therionun canlı performansı hakkında albümleri dışında bilgi sahibi olan var mı... varsa lütfen yazın.
-
abi therionu kaldıracak sahne var mı memlekette? stadyum lazım (seyirci fazlasından değil....adamlar 80 kişi çıkıyorlar sahneye)
-
yaa bende okumuştum geleceklerini...canlı performansları hakkında fazla bilgim olmasada çok iyi olduğunu ve her zaman beklenenden fazlasını verebildiğini filan duymuştum....izlemeyi isterim....
-
su ana kadar 3 konsere senfoni ile gittiler 4.sü Türkiye'de olacak hayırlısıyla
-
peki konser nerdeydi ? masLak venue gibi kaLmış akLımda ama dooru mu ? fiyatı ne kadardı ? biLetLer ne zaman satışa sunuLcak ? nerden aLabiLiris detayLı biLgiyi siLvermage?
-
konser maslak venuede. biletler satışa sunuldu. fiyatıda 35.000.000.
-
tesekkür ederim sincehis... sıkı bi konser oLcak gibi...:))
-
24unde ankara saklıkente geliyolar..alt grup olarakda ALMORA sahne alacak
-
abi yaw saklı kentin tümü adamların yalnızca sahnesi olabilir bence 19 mayıs stadyumunda falan çıksınlar. hem adamların canlı performanslarında yalnızca çıkıp çalıp inmiyorlar konser müthiş bir kurgu ve hikaye şeklinde geçiyor opera gibi ondan saklıkente gelmeleri zor olur
-
konser ankarada olacaksa nerede ve piyatı ne kadar bilen var mı? ayrıca nereden alacaz biletleri? internete bakmadım ama bilen varsa bi zahmet yazsın...