Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

garaja üyeyizde peki garaj için ne yapıyoruz?

• fizban • 19 Ağustos 2004 12:54 • #437230
    garaj için neler yapıyoruz arkadaşlar her birimiz bu siteye üyeyiz. ama üyeliğimiz yalnızca laftamı. örneğin kaçınız söz nota bölümüne tab veya söz gönderdi. ve ya buna benzer katkılarda bulundu sonuçta bu siteyi yüceltmekte bizim elimizde yermekte. siz nedersiniz
  • shaq • 19 Ağustos 2004 13:29 • #437231
    fizban arkadaşım forumun altında bi menü var bak orda 'Forumlar' yazıyo... yanında da 'Müzik' diyo ve aşağı bakan bi ok var ona tıkla bak ne görüceksin :)
  • aykuth • 19 Ağustos 2004 13:30 • #437232
    forumlarda elimden geldiğince katılımcı olduğumu bilenler vardır, sanırım buralarda.

Komiseri olduğum koloniyle ilgili uğraşım da sürüyor.

Siteye basla ilgili 10 civarı link eklemiş olmam gerek. Bunları inceleyip öyle ekledim üstelik. Daha eklenmek üzere başka linkler de duruyor. Bazılarını yeterince incelemedim, bir kısmı için de vaktim olmadı.

Çok nadiren de olsa söz ve nota (kontrol edilmiş biçimde) eklemeye çalışıyorum.

Yine elimden geldiğince geri bildirim de bulunuyorum site hakkında.

vs. vs. ...

Kısaca henüz sınırlı belki ama sonuçta o kadar uzun süredir de burada değilim daha.
  • ScarFace • 19 Ağustos 2004 15:02 • #437243
    valla açık söyleyeyim elimden geleni yapıyorum.
  • No_Remorse • 20 Ağustos 2004 12:09 • #437309
    forumlarda artık grupları eleştirmeyi bıraktım hatta ve hatta yapıcı eleştiriler yapmaya kara verdim ve yapıyorum.daha çok grupların tarihçelerini yazıyorum ve bunun bilgilendirme amacında iyi olduğuna inanıyorum.ama ne yazik ki bu konularda bile ağır yazanlar var halbuki ben bu yazıları internetten bulup oraya koyuyorum ya da elimdeki kitaplardan alıp yazıyorum ve şuna karar verdim garajda müzikten anlamayan kişi sayısı çok fazla
  • divinemusic • 20 Ağustos 2004 12:31 • #437315
    Bunu tartışmanın yeri midir burası arkadaşlar...
  • fizban • 20 Ağustos 2004 21:25 • #437367
    haklısınız forumu yanlış yere koydukda. mazur görün şimdilik. önemli olan ne yapıyoruz garaj için ve ne yapmalıyız. örneğin ben elimdeki her tab ve ya şarkı sözünü, ya da elime geçenleri garaja gönderiyorum. peki ya sizler ne yapıyorsunuz, ya da daha başka ne yapabiliriz. bu siteyi Türkiye'nin hatta Dünya'nın en iyi müzik birimi de yapabiliriz en kötü de...
  • ercu • 20 Ağustos 2004 21:32 • #437368
    valla ben hiç bi bok yapmıyorum