-
hadin çarpışalım. türkiye müzik tarihine "en kötüler" olarak geçecek ,bu sözde müzisyenleri ne yapsak azdır. sarı sarı- şappur şuppur ve diğer berbat şarkılar. kanımca onlar hep türkiyenin iğrençlik abideleri olarak kalacaklar. ama iyimser olalaım değil mi? kötü olmasa iyinin ne anlamı kalırdı?
söyleyin arkadaşlar! hangi sanatcıyı(güya sanatcı) sevmiyor hatta nefret ediyorsunuz ve neden?
birazda süsleyin ama fazla kırıcı olmayın.
sevgiler saygılar
-
türkiyede sanatçı varmı bu dönemde ben görmedim.
-
:))valla bende göremiyorum bence kral tv de çıkanların hepsi
just fucking people
......umarım fazla kırıcı olmamışımdır:))
saygılar
-
gayet yerinde...
ama neden? yorum isterim:=)
-
popçularun hepsinden nefret ediyorum... nedeni? hepsi s2k ve şerefsiz ve aşşşalık ve iğrenç ve ve ve ve ve ve daha bir çok şey....
özellikle bugünlerde ismail yk die bi lavuk var. ondan nefret ediyorum çünkü adam rap yaptığını söylüyor... onu eğer görürsem poposunda torpil patlatıcam... onun annesinin mesleği hakkında tahminde bulunmak istemiyorum ama, bu gidişle...
KILLA HAKAN'nın dediği gibi...
SELAM BEN HAKAN HARDCORE İLE GELİYORUM
BİLİYORUM GERİSİNİ DİNLEMİYORUM
NEDENİ? ARABESK ÇOK DERTLİ GELDİ
TECNO! MORALİM BOZULUR DUYDUM MU ONU...
POPU DİNLEMEM ANLAMAM ÇAKMAM.
ÇÜNKÜ BEN HAKAN
bu adamın sözlerine aynen katılıyorum...
-
bunlar şarkı sözü mü?
-
az bile bu g.tlere......
bencede gayet yerinde oldu...aslında nedeni çookk uzun bir biçimde anlatılır ama kısaca özetleyeyim ben
pop,arabesk,fantazi tarzı müziklerden nefret ederim....zaten arabeskle fantaziyi müzikten saymadığım gibi bu tarz müzik yapan yaratıkları adamdanda saymıyorum....popa gelince saygı duyduğum isimler var dido gibi...ama kral tvdekiler onu bile hakkını vermeden yapıyor...hatta yapıyor denemez ...arda arda dizdikleri 2 cümle, açık kıçlar bilmemne, bir o yana bir buyana salla salla...teşhirciliğin bu kadar ön planda olduğu ve bu kadar yaratığın arka arkaya gösterildiği bir başka kanal yok şu türkiyede...çıkan adamlarda o biçim ne idüğü belirsiz herif desen değil karı desen değil gaya bile benzemeyen yaratıklar topluluğu...zaten kanal iğrenç müzik kanalı ismini taşımayı haketmeyen ticari bir kanal..hele o dj diye yutturdukları g.t ler yok mu...agghhhhhh....neyse sanırımm bu kadarı yeterli olmuştur...bayağıda kısa oldu ama neysee idare edin artık;)))
-
az bile bu g.tlere......
abi chazy_chazzz söyledi cevabı inşallah seni tatmin eder eline sağlık birender iyi yazmışsın
-
az bile bu g.tlere......
:)sağol birender..
-
ıgkh
ben daha ılımlı yaklaşıyorum arkadaşlar.
ne yapacağız onlar olmasa. yani tüm insanlar tutup sebnem ferah dinleselerde seka ve kitle ayırımı nasıl olacaktı ki!
ama şu da bir gerçek ki şu alişan malişana bir nebze dayanırım. ismail yk. ise asla. allahım onun şerrin den korusun hepimizi
amen...