-
ben grub'ları dinlemiyorum(grub bir linux boot loader'ın adıdır). grupları dinliyorum.
-
eskiden athena dinlerdim ama bence işin cılkını çıkarttılar.mor ve ötesi güzel ama. şebnem ferah'ın da bazı parçalarını dinlerim.inşallah bu listeyi daha da uzatabileceğim günler olur-ve ben o günleri görürüm tabi:))
-
'cemiytte pişiyorum' cok güzel bence..punk rock dinleyenlere tavsiye edilir :)
-
""""""""""""""KURBAAAANNNNN"""""""""""""
-
Almora kesinlikle son zamanlarda dinlediğim en iyi yerli grup(tabi pentagram, yavuz çetin ve şimdi sayamaycagım bir çoğunu daha önce keşfettiğim için)
-
şu an Mor ve Ötesi...merakla bekliyorum yeni şeyleri ama...
-
Mor Ve Ötesi, Yavuz Çetin, Pentagram, ayrıca beni yosma ile kıl etmelerine birsürü defa ve ağır olarak kendilerine küfür etmemi sağlamalarına rağmen kurban...
-
Normale.....
-
naapjazz diye bir yerli grup vardir eski bir grup sayilir ben bu grubu oldukca begenirim su anda ne yapmaktalar bilmiyorum uzun zamandir gorusemedim kendileriyle ama gayet guzel bir gruptu albumleri de turkiye sartlarinda cok iyiydi. onun disinda tabi pentagram cok iyi bir grup.
-
Rock'n Coke da KURBAN'ı dinledim ve adamlar çok iyiydi gerçekten.Dinlenebilecek ender gruplardan bir tanesi sahne performanslarıda müthiş hem seyirciyi hem kendilerini düşünüyorlar yaptıkları işten belliki zevk alıyorlar