Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

erkin baba (veya herneyse)

• devil_88 • 21 Ağustos 2004 21:40 • #437452
    ben erkin korayı adam gibi adam sanardım ama oda adam çıkmadı.böyle bi adam 2-3 kuruşun hesabını yapıp bazılarının (amarikan özentilerinin) festival dediği bu rezilliğe çıkmamalıydı.siz ne disunuz.
  • No_Remorse • 21 Ağustos 2004 23:25 • #437466
    ben izmirliyim ve erkin korayın biraz maddi olarak kötü durumda olduğunu bilirim kendisi balçovada oturur ve ben birkaç kez kendisiyle sohbet etmişimdir neyse ama bence hak ver o birazda para için yaptı unutmaki onun bir ailesi var
  • gitist • 22 Ağustos 2004 12:00 • #437480
    para için yapan onca insan varken erkin koray gibi bir "sanatçı"yımı gördün?
  • fizban • 22 Ağustos 2004 17:31 • #437503
    sonuçta erkin koray'ın maddi durumu biraz kötüydü. mecburen yaptı bence yani sonuçta insan yalnızca havayla yaşayamaz değil mi?
  • mr_ky • 22 Ağustos 2004 17:39 • #437507
    ne amerika özentisi yaa. arkadaşlar her yapılan organizasyona bunu dersek halimiz harab olur. adamlar baba baba rock festivali yapıyorlar.

65 milyona sen onca kişiyi nerede izleyebilirsin söylesene?

bilgisiz bilgisiz konuşuyorsunuz?

yok erkin baba neden gitmişmiş, yok bu niye böyle yapmışmış. adam kaset çıkarıyo haberiniz var mı? ve bunun için yenijenerasyona ihtiyacı var.
  • gitist • 22 Ağustos 2004 21:05 • #437526
    Erkin Koray

devil_88 demişki:
    ben erkin korayı adam gibi adam sanardım ama oda adam çıkmadı.

senin yaşın kaç başın kaç ki erkin koray gibi bir "sanatçıya" herşeyden önemlisi erkin koray gibi bir "insana" "adam çıkmadı" diyebiliyorsun?!!! bazı insanlardan bahsederken biraz daha dikkatli olun!! bahsettiğin insan tarkan ya da teoman değil!! türkiyedeki ender sanatçılardan birisi, senin bahsettiğin "o adam"
  • flütist • 22 Ağustos 2004 21:16 • #437529
    bi erkin koray ı çıkarmakla rock festivali olmuyo ama...adamlar amacın dışına çıkmışlar rock festivali öyle olmazz
  • flütist • 22 Ağustos 2004 21:56 • #437532
    buna da rock festivali diyosan artık bilmiyorum yani..sadece ismi rock festivali..bi erkin koray çıkıyo diye rock festivali olmaz bence.tamam saygım büyüktür erkin koray iyi müzisyen ama bu rockn coke un berbat bir festival olduğu gerçeğini değiştiremez bence.
  • mr_ky • 23 Ağustos 2004 01:46 • #437551
    Erkin Koray

rock festivali değil de ne? ya arkadaşlar sığ düşünmeyin. en berbat dediğin festivale şuan 40 bin kişi katılımda. müzik demek illaha ki rock demek değil ki. her festivale bak mutlaka seçmece olur! bunların çoğunluğu rock alt tabanlı müzisyenlerdir. mesela özlem tekin mesela rasmus mesela erkin koray mesela ıgg ve bir çok. elbetteki aralarına sugababes, mercan dede, rebel moves gibi isimler olacaktır. nedenleri:

1- bir festivalde bunlar olmazsa seçim ve alternatif azalmış olur buda festival yöneticileri için bir kabustur.
    2-söylermisiniz günlerce rusmus dinleyebilir miydiniz? ama normal bir dinleme değil. ses son ayarda, kulağın delik deşik ve zıplamaktan bitkin.
    !
    3-bu festivale sadece çılgınlık için gidilmiyor! biraz sevimli olalım. aşıklarda var:)

herne halse. tüm bu nedenlerden ötürü bilerek ve istenerek yapılıyor bunlar. bu kadar büyük bir organisyonun "pop n coke " diye anılması beni mutsuz ederdi. adamlar demek ki rock veritabanını iyi biliyor ve seviyorlar. değiştirmekte istemiyorlar.

son olarak. bu bir kaç sene daha böyle gider. adamlar para kazanmak için her tür müziğe yer vereceklerdir. ama daha sonraları işin özü kavranacaktır. ve baba müzsisyenler gelecektir.

ha bu arada! kime ve neye göre baba veya değil orasıda muallak!