Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

.....SİNİR BOZUCU KLİPLER......

• the mirror • 23 Ağustos 2004 00:16 • #437544
    kaç tane sayabilirim ki?!! hepsi de birbirine benziyor zaten.hatta jean paul ve 50cent'in kliplerini hep birbirine karıştırırım.aynı ortam,aynı tarz müzik,benzer sesler,benzer kadınlar ve benzer felsefe...benzerlikler daha uzayıp gidiyor.7 farkı bulana renkli televizyon...
  • mr_ky • 23 Ağustos 2004 01:30 • #437549
    .....sinir bozucumu dedin?...

bir şeyin farkındayım! şebnem ferah'ın olsun, teoman'ın(tabii eskileri), nil karaibrahimgil ve aklıma gelmeyen bir çok isim. tüm bunların kliplerine bakarsak en belirgin şeyi görürüz. iyi klipleri var. ya kişisel tavırlarını koyuyorlar yönetmene karşı ya da yönetenlerle epey uğraşıyorlar. hakikaten nedense onların klipleri oldum olası iyidir.

şimdi yukarıdaki tezimi altüst edeyim. yani bir nev-i anti-tez.

alişan, mahsun(son klibide neden severler onuda anlamam. bahsini açtığım sarı sarı),safiye soyman ve aklıma gelmeyen diğerleri. hepside ağız birliği olmuş gibi iğrenç kliplerin sahipleriler. tamam sadece klipler kötü değil ama konu bu:)

şu sıralarsa seğrederken bunaldığım kendimi asmak istediğim klip,kesintisiz olarak ABİDİN-ZIR ya da zapır mı ne? tam olarak bilmiyorum. daha kötüleri çıkacaktır bilirim. ama bu teknolojiyi madem eline almış yönetmen köpekbalığı saçmalığından daha fazla mantıklı birşey bulamazmıydı? yazık edmiş ziyan etmişler güzelim klibi....

ahh ahhh
  • chazy_chazzz • 23 Ağustos 2004 12:17 • #437566

yaa bitane klip vardı doğuş muydu neydi...arkadaşım aramıştı çok komik izlemen lazım diye..arabalar çarpıyodu bu böyle düşüyodu filan sonra sonunda başka bir şarkı filan giriyodu...klip renkleniyordu..o kadar bok bir klip çekilemez yani bence daha saçma bir klip olamaz yaa...
  • 666 • 23 Ağustos 2004 12:33 • #437569

chaz..güzelim o klip çalıntı.zaga da izlemeliydin..aslında güzel klip ama klibi ilk çeken adam için..sonuçta konu'TÜRKİYEDE MÜZİK'olunca ya klipler çalıntı oluyor ya da besteler..çalmaktan başka bi b*k bilmiyorlar..
    BKZ;teoman,hilal cebeci,doguş,serdar ortaç,ismail yk..bunlar bilinen milli hırsızlarımızdır..
  • gitist • 23 Ağustos 2004 13:28 • #437572

çalmak, yapmaktan daha zor bir sanattır :))
  • vansoffthewall • 23 Ağustos 2004 13:41 • #437573

aaaaa emrah klipleri çok güzel olur
  • vansoffthewall • 23 Ağustos 2004 13:41 • #437574

aaaaa emrah klipleri çok güzel olur
  • zulu • 23 Ağustos 2004 13:51 • #437577
    tam anlamıyla sinir bozucu!

izlediim en sinir bozucu klip şöyle birşeydi..şarkının adını ve söyleyeni bilmiyorum ama sözler hala beynimin derinliklerinde:

"şapur şapur beni ye kıtıtr kıtır beni ye.onlar acı ben tatlı. başka böyle varmı.."

böyle bikaç sarışın kız kameraya yaklaşıyo şarkıyı söylüyo. arada sürücü eldivenli bi adam (şarkıyı söyleyen) çıkıp dans falan ediyodu. hakkaten hayatımda bundan daha gıcık ve sinir bozucu bişiy izlemedim ben..
  • MeDuSa_62 • 27 Ağustos 2004 23:56 • #437941
    tam anlamıyla sinir bozucu!

sen beniiii öldürcen mığ...... çıldırtcam mığ cınım!!!!!....... hani orada sapıtmış bi karının topuk karizması varya... kopuyorum resmen....ha birde iğrenç bi mahlık olan user ın burn klibi....iğrenç ötesi...... iyyyyyk..... bööööööğ....
  • HardrocK • 28 Ağustos 2004 09:36 • #437948
    Birde bu açıdan bakın...

Bencede Tüm hiphop ve bazı türk gurupları gereksiz ama birşey düşünüyorumda...
    Mesela Sarı Sarı müzikal açıdan hiçbir değeri olmayan bu şarkıya dinlenmesi için başka ne seçilebilirdiki!!!Ben Mahsun'dan nefret ettiğim halde ilk klibi gördüğümde oturup izlemiştim.Yani adam klibine manzarayı güzel kızı falan koyarak kendine göre iyi bir seçim yapmış bence...