-
millet bune yaa?televizyonda rakınkok,gazetelerde rakınkok,bana ne rakınkok ta yerdeki prezarvatiflerden,bira şişelerinden? barışarock festival değil mi?gazetelerde ve televizyonlarda barışarock'tan bahsetmeleri için bu festivalin gelirleriyle silah tüccarlarına yardım mı yapılması gerekiyor?ya da bilet fiyatlarının 70 milyon gibi uçuk bir rakam mı olması lazım?festivalin adını BARIŞAROCK koyup ceza'yı candan erçetin'i,deniz sekiyi ya da spice girls ümü çağırmak lazım?ne gerekiyor bahsettirmek için?gidenler ordaki atmosferi anlatsın ya da benim gibi bu duruma gıcık olanlar içindekileri döksün..yeter artık!
-
Gittim, Gördüm, Hayran Kaldım...
Ya festival gerçektende mükemmeldi... Özellikle Feather Fall, Karakedi, False In Truth, Anima, Yolgezer, Gürcistanlı bi grup vardı adını hatırlamıyorum, bi 'doom death' yapan bi grup vardı sonra metallica whiplash ı coverlayan bi grup vardı harikalardı... Tek sorun ilk gecenin ortasına kadar zoraki olarak yeşil tuborg içtik iğrençti, ama daha sonra efes dark satan bi yer bulduk gece çadırda uyku haram oldu 36 saat uyuyamadık falan filan, kısacası ortam müzik ya hersey mükemmeldi keske bütün GaRaJ beraber gidip eğlenebilseydik...
-
Gittim, Gördüm, Hayran Kaldım...
infected'ı izlediniz mi asıl? onları çok merak ediyorum. henüz adamakıllı dinleyemedim onları. albümleri bile yok bende. ama bir kaç dakikalık bir dinlemeyle müthiş olduklarını düşünmeye başladım.
-
666+1
-
Kardeş grubumuz FlashRoyal nasıldı?
-
yaa 666+11111111111111....... yanii...bende gazetelerde filan yazmadı..tvde hiçbir kanal sallamadı bile...tabii 50 cent getirmezlerse böyle olur...hadi 50 getiremediniz yaa insan spice girl filan getirir....yaa rock n coke organizasyon süperdi ama gel görki müzikte iş yoktu..eğer bir müzik festivali yapıyorsan helede adına rock festivali diyorsan müzik herşeyden önce gelmeli ve..en iyiler seçilmeli...adam gibi bi konsept olmalı...barışarockla ilgili sadece çıkacak grupları biliyordum onlarda bayağı iyiydi... umarım bu tür organizosyanlar dahada gelişir ve seneye tvde roc n coke yerine barışarock yayınlanır...
-
Abi FlashRoyal ikinci günün ilk grubuydu galiba, kendi şarkıları iyiydi, iyi coverlarda vardı... Grup sahnede cok sempatik duruyor cok feci ısındım özellikle ritim gitaristleri tarzı cok hos cok sempatik...
-
BARIŞaMETAL
yaw süperdi çıkan gruplar
boynum halen ağrıyo headbang yapmaktan
beni gören varmıydı sırtımda ortaparmak vardı :))
-
BARIŞAROCK
ya darkflames, benim seni görmem gerekiyodu bi arkadaş dedi bizim arkadaş gidecek sırtında orta parmak var dedi. uzun saçlı sırık bi şey misin sen? :))
ama güzeldi ya atmosfer süperdi. eve geldiğimde çamur kokuyodum :)
-
harikaydı iki günlük bi şölendi çadırda kalınca daha da zevkli oldu ama yerde biraz çamur vardı öyle ki battım her yerim çamur oldu ilk gün kep kopardı alternatifrock ta gelecek vaad eden bi grup tanıştım konuştum kafa adamlar hem benim yaşlarımdalar. sonra false in truth yeni vokalle ortalığın .mına kodu desek yeridir en öndeydim demirlere tutunup headbang yaptık arkada pogo patlak verdi koptuk 2 gün boynum ağardı. whiplash i coverlayan grup dirty black ti uzaktan da bi arkadaş vasıtasıyla onları da tanıyorum. 2. gün soul sacrifice ta süperdi çok enerjiklerdi sahneden 10 metreden fazla uzaktaydım elemanlar pena baget falan atıyodu içimden gidip tut dedim sonra vazgeçtim birden koluma bişey geldi baya acıttı taş sandım sonra yere baktım basist'in penası herif harbiden çok enerjikmiş hem o kadar uzağa attı hem acıttı helal be.. beni gören oldu mu? üzerimde kolları kesik sad but true tişörtü vardı altta da çamurlu siyah bi kot darkflames'te yanımdaydı baya eğlendik be..