-
mor ve otesi - 23
web de hic bi yerde bulamadim allah rizasi icin biri cikartip da yolayablir mi ya da grubuyla calmis olan bu sarkiyi falan nasil caldiklarini soyleyeblrilermi
-
"23" akor isteği ve anlamı
kesinlikle sana katılıyorum.birileri bu iyiliği yapar mı acaba!!!birde 23 ün anlamını bilen var mı?yıllardır esrarını korumasından ve herkesin bu şarkı için senaryo yazmasından,atıp tutmasından bıktıııım...
-
23 anlami
belkide 23 yasindayken yasadiklari bir olaydir ve onun icin oyledir ama dedigin gibi bu bi senaryo iste..kafa yormamak lazim sadece dinle ve bunalim takil :))
-
23 anlami
hayır,o şarkı yazıldığında 23 yaşında diillerdi.daha derin bi anlamı vardır bence.ve şarkının anlamı çok büyük onlar için(özellikle harun için).mvö de söylemekten hep kaçıyo.ve bu gidişle hiç de söylemicekler.bu durum daha da uyuz ediyo insanı.23 ün anlamını bilenler sanırım sadece mvö ve çoook yakınları.
-
23 anlami
23
Yüzünden başlasam gitmeye uzaklara, duymasam kimseyi
Sonu olmasa ummadık rüyalarda, eksilse yokolsa bile değer
Bir gün kendimi bırakıp, sana anlatsam ne olduğunu
Neden sözleri yuttuğumu, gerisi zaten gözlerinde
Lütfen beni hemen uyandır, ya da hep öyle bak yüzüme
Ne kork benden ne uzaktan dinle, lütfen beni uyandırma
Sesim kısılsa, korkmasam karanlıktan, en baştan başlasam
Anlamsız sözlere artık hiç bulaşmadan, beklesem yanında
Lütfen beni hemen uyandır, ya da hep öyle bak yüzüme
Ne kork benden ne anlatmamı iste, lütfen beni uyandırma
Bestesi çok kötü bir şarkı...
-
23 anlami
kötü mü??????
mor ve ötesi nin en iyi şarkılarından biridir bence sözüyle,müziğiyle...
-
23 anlami
Bestesi sözlerin ölçüsüne uymayan bir şarkı işte,
-
mor ve otesi - 23
bana şarkıyı yolla, belki çıkarabilirim...
-
mor ve otesi - 23
ya sana rica etsem anadolurock.com adresine girip şarkıyı dinler misin?çünkü bilgisayarımda yok ve hiçbiyerden de şarkıyı indiremedim dolayısıyla sana da yollıyamıyorum.bi zahmet ya lütfen.dinle ve eğer çıkarırsan akorları yaz lütfen.çıkaramazsan sorun diil napalım!!!!şimdiden sağol.