-
MFÖ grubundan Mazhar Alanson, hayranı olduğu ünlü Iggy Popa latife olsun diye kendini ona benzetip sarı peruk taktığını söyleyerek yaşananları şöyle anlattı: Iggy Pop geldi beni seyretti ve çok da takdir etti. Ben de ona övgüler yağdırdım. Sonuçta kendisi büyük bir sanatçı. Fakat tam Yandım parçasını söylüyorum bütün milleti coşturmuşuz pat araya disko şarkı girdi. Ne oldu falan dedim. Iggy; Susturun bu adamı deyince teknisyeni gelip teybe CD koyup disko parçayı araya girmiş. Yani bilinçli bir hareket söz konusu. Ben de konser bitince indim aşağı, yanlarına gittim. Sadece bir dakika görüşeceğim dedim. Iggynin adamları da Hayır görüşemezsiniz dedi. İçeri haber yollandı, Iggy Popun da görüşmek istemediği ortaya çıkınca ben de kapıya tekmeyi çaktım girdim içeri. Karşılıklı küfürleştik. Evet biliyorum hoş bir durum değil ama ne yapalım yaptık bir kere.
Alanson, yapılanın terbiyesizlik olduğunu söyleyerek şöyle devam etti: Kim kimin parçasını keser ya. Yine de konuşup arayı düzeltmek istedim. Ama bunu bile kabul etmedi. Nedir bu tafra anlamadım hem suçlu hem de güçlü. Biz halkı coşturduk ya ona kıllandılar. Kabul ediyorum biraz çocukluk yaptık, Iggy Babanın samimiyetine güvendik ama o işi popstarlığa döktü. Sen babaysan biz de babayız. Alanson, Bir daha yaparlarsa kafa atarım. Bu seferlik kapılarına tekmeyle kurtuldular dedi. HÜRRİYET
Yazacak birşey bulamıyorum arkadaşlar, bu ne kendini bilmezliktir. Mazhar Baba ya helal olsun. Keşke Iggy köpeğini benzetseydi. Şımarık köpekler,
-
Gerçekten helal olsun Mazhar Baba ya yani festivalin en onemli ismi olarak tanıtılan herife katlanmak zorunda olmadıgımızı gostermis ama o gerizekelı herifin yaptıklarına destek veren organizatorlerin ben **larına **yim...
-
yaaa bende gazetede okudum...helal olsun mazhar alansona valla... çok iyi yapmış..3 kolon devirip sıçramayla adam olunmaz...bu ne saygısızlık yaa..bence ıggy kendi kalitesini düşürüyor..yani kendine yazık ediyor....ayrıca nightwishe de katılıyorum..festivalin önemli ismi diye kimse adamın saygısızlıklarına katlanmak zorunda değil... saygı duydum takdir ettim mazhar babayı:)
-
..
yargisiz infaz yapmayin, olay gercekten boyle olduysa alanson hakli ama diger taraf da soz hakkini kullanmadan saldiriyosunuz.
-
..
bilmiyorum ama ben böyle bir olayın olduğuna tam inanmıyorum biraz gazetelerin abartması gibi geliyo bana bilmem siz ne dersiniz?
-
YUHHHHHHHHHHH
Böyle bir hareketi Iggy Pop gibi bir üstada yakıştıramıyorumki şahsen ben punk rock'ı o adam sayesinde benimsemiş ve sonradan çıkma Good Charlotte ve Avril gibi punk değilde pop yapanlarda cephe almış bir insanım Mazhar Alanson'u haklı buluyorum benim şarkımıda kesseler bende onların kafalarını keserim valla....
-
YUHHHHHHHHHHH
höt kardeş good charlottela avrilin alakası yok niye aynı gruba koyuyosun. good charlotte kendilerine punk demedi. avril punk rozetleriyle dolaşıyo ve o pop yapıyo ama good charlotte punk-pop yapıyo yani good charlotte derken içine blink,green day,offspring,simple plan ve new found gloryi de aldığını unutma. niye green day ve avril degilde avril ve good charlotte? ayrıca good charlotte girls and boys klibinde arada avrille öyle bi dalga geçiyo ki . onu görseydin laf atamazdın. good charlotteı lifestyles of the rich and the famous bilirsen olacağı budur. madem pop yapıyolar neden rancid videolarına çıkıyolar?
-
YUHHHHHHHHHHH
Eğitim Şart..!
-
YUHHHHHHHHHHH
Kardeş bence aynı bokun soyu hepsi hepsi punk takılmayı bir bok sanıyorlar ama onların punk ile ilgili birşeyleri yok.. Good Charlotte'ın kliplerine felan bi baksana sen... ne bir muhaliflik söz konusu nede bir başkaldırı.. hani onların üstlendikleri punk misyonu...
-
YUHHHHHHHHHHH
ya adamlar punkız demiyolar. avrille aynı grupta olmamaları lazım. alakası yok ki müziğin. bi tek 3 şarkısını biliyosunuz . ona göre distillersın da metal olması lazım. kliplerde ne var? hangi grup kliplerinde avrille dalga geçebilecek kadar yürekli?