Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

EVSANE ELVİS!(?)

• s2ci • 25 Ağustos 2004 09:59 • #437726
    ya arkadaşlar siz elvis hakkında ne düşünüyorsunuz?

sizce o bir fenomen mi?

sizce o bir rock star mı?

sizce o bir piyasa müziği mi yapıyordu?

yani kısacası onun hakkında ve müziği hakkında bana ne bilgi verebilirsiniz?

YANLIŞ ANLAMAYIN ELVIS İ ELEŞTİRMİYORUM, SADECE ROCK ÇILARIN GÖZÜNDEN ELVIS İ MERAK ETTİM...
  • blackened69 • 25 Ağustos 2004 13:41 • #437736
    sesini de zamanında yapmış olduğu müziği de tipini de sevmiyorum. zaten sonunda da ölüm sebebini yemekten çatladı diye tahmin ediyorum. bence dünyada o kadar özenti insan vardı ki, herkes birbirinden görüp onu dinledi.
  • fibonacci • 25 Ağustos 2004 15:34 • #437740
    anket mi yapıyorsun? devam et o zaman...
  • JackSparrow • 25 Ağustos 2004 18:47 • #437762
    Zamanında millete yeni bir tarzı beninsetmiş bir insan bu konuda takdiri hak ediyo ama elvis o kadar çok dinlemem bi kaç şarkısı..
    Blue Shoes, Tutti Furitti, ve Hount Dog gibi bi kaç şarkısı aklımda kalan ve fazlasınıda bilmem....
  • No_Remorse • 25 Ağustos 2004 20:54 • #437775
    blackened69 sen daha iyisini yapta elvisi dinleme ve sevme biz de aynısını yapıp seni dinleyelim
  • belwe • 25 Ağustos 2004 21:51 • #437778
    abi adam öldü arkasından konuşmak bize düşmez!!!
  • blackened69 • 25 Ağustos 2004 22:48 • #437780
    ne alaka no-remorse? benim onu beğenmemem veya dinlememem onun yaptığı müziğin kötü olduğunu nitelemez ki? ayrıca hiç bir zaman bir iddiamda yoktu hani daha iyi olabileceğim hakkında. gerçekten sevenler de vardır tabi onlara saygı duyuyorum ama benim sinirim özentilere.
  • blackened69 • 25 Ağustos 2004 22:51 • #437782
    ha ayrıca yazmayı unuttum, bu forumda yazan bazı kişiler bir forumun nasıl kullanılması gerektiğini bilmiyor. forumlarda sadece yorumlar geçer. karşılıklı laf dalaşı yasaktır. laf dalaşına girenlerin bence ban'lenmesi gereklidir. eğer cevap vermek istediğiniz birisi varsa bunu forumu kullanarak değil, özel mesaj bölümünü kullanarak yapın.
  • Katl-iVacib • 27 Ağustos 2004 04:00 • #437866
    bence dünyada o kadar özenti insan vardı ki, herkes birbirinden görüp onu dinledi.

Sen ne dinliyorsun sayın marjinal, tarz, kendi gibi özü sözü bir, kimseden birşey görmeyen blackened69?
  • BiCocukBekojan • 27 Ağustos 2004 09:45 • #437875
    Elvis:the King yani “Kral”...

Elvis, dünya müziğini kökünden değiştirdi. Daha yaşarken müzik dünyasının en büyük efsanesi haline geldi. Onun için yüzlerce takma isim üretildi :The Hillbilly Cat, Elvis the Pelvis, the Cat, Big El, Tiger Man, Memphis Flash, Fire Eyes, Whirling Dervish of Sex, Poor Man’s Liberace, Mr. Dynamite...... ve the King yani “Kral”... Ondan sonra gelen hiç kimse bu ünvanı ele geçiremedi. Evet o bir kraldı. Ama her zaman alçak gönüllü olmasını bildi. Kendisine yapılan iltifatlardan daima utanıp sıkılır, genelde bir espriyle geçiştirirdi. “Ben sadece bir şarkıcıyım” derdi.
    ...
    ... devamı:
    http://www.elvisturk.com/tr/koseyazi001.asp

Türkiye'de Elvis Presley hayranlarının buluştuğu bir site olduğunu ve bu sitenin sık sık etkinliklerle adını duyurduğunu biliyor musunuz?
    www.elvisturk.comadresinden geniş bilgi edinebilirsiniz.
    bekojan elvisturk üyesidir.