-
yaa neden hep metallica arkadaşlar yaa..başka grup mu kalmadı..en az 5 tane metallica forumu var...bence olayı bu kadar abartmamalıyız..metallicayı bende çook severim hatta kolay kolay gelmez bi daha onlar gibisi ama genede bu kadarına gerek yok bence... yaa ikiside süper grup ama sanırım metallica daha bi ağır basar..ikisinide severek dinlerim ve bugüne kadar hiç karşılaştırmaya gerek duymadım.....ikiside sağlam gruptur..ikiside dinlenmeli bence....saygılar..
-
Ben tepkimi daha farklı bir şekilde dile getireceğim....
YUH! OHHHAAAAAAAAA!!!
gözüne dizine dursun.... :))))
Böyle soru mu olur yahu etiğe de müziğe de doğaya da herşeye aykırı.... gerçi ben boş bir anımda Iron Maiden derim tabii ki....
-
ben kendi adıma ikisinide çok çok eski zamanlardan beri çok severim ama burada Iron Maiden başka bi olgu ve daha ağır basıyor birini sevmek veya daha iyi demek öbürüne kötü demek değil...ama maiden hem 70 li yıllardan beri sivirilerek gelmiş bir grup hemde sahne şovları tipleri konuları ile resmen bir kült olmuş durumda ki metallica da zaten maideni seven ve hatta fazlasıyla etkilenen coverlayan bir grup boynuz kulağı geçebilirdi ama bence olmadı öyle birşey satış popülarite olarak metallica dünyada amelenin bile metalikacımısın la sen dediği bi grup ama iron maiden özellikle bruce lu number of the beast ve fear of the dark arası dönem büyülü bi grup bence böyle bir grup metal tarihinde olmadı hiç teknik anlamda ise armonik anlamda filan ayrıntıya girmeyeyim tabiiki de maiden ağır basar..bu arada dikkatimi çekti bi arkadaş iced earth demiş sevmek ayrı bişeyde bu gruplar arasında adı geçmesi çok mantıklı gelmedi bana manowar maiden metallica megadeth slayer bunlar çok ayrı yerdeler iced earth sentenced stratavarious gibi gruplarda bence bu tip kült gruplardan sonra daha çok 90 larda kendini tekrar eden ve biraz altyapısı hikayeleri yenilikleri karizması zayıf olan gruplar dinlerken ben de seviyorum ama o ayrı bişey artık klasikler arasına girmek ayrı birşey....hiç türk müziği filan dinlemesem de şöyle bi örnek vermek isterim abuk kaçmazsa bi yerde erkin koray barış manço vesaire var ama kalkıpta kargodan dumandan bahsetmek gibi birşey bilmem anlatabildim mi...
-
No Remose Allah seni benim bildiğim gibi yapsın.Şu an sana çok şey yazardım ama buna site el vermiyor.Nerdemi Anti MetallicA gurubu,orda sen.Zerre kadar beynin olsaydı MetallicA gurupmu? demezdin.Adın MetallicA parçası senin.
-
hajı sen şekil yapmaya kalkmısşın ama metallica,ıron maiden'dan herşeyiyle daha baskın kısacası sadece jason newsted!in karizması ıron'u bitirir.......!!!!
-
ne iron maiden ne metallica
ikiside değil tabiki
DEATH
-
Metal camiasinin uyeleri... Lutfen kendimizi boyle sorularla kandirmayalim. Tabiki bu basit sorunun cevap METALLICA olacak. METALLICA muzik ve insanlik icin cok daha buyuk adimlar aldi, ve gordunuz gibi METALLICA halen canlarini bizim icin veriyor. Ama lutfen IRON MAIDEN unutmayalim. Onlarda kral'lar kadar'da buyuk. Ama dunyanin gelmis gecmis en buyuk ordu METALLICA'nin. OLUMUNE KADAR METALLICA!!! YEEEEEAAAH!!! - James Hetfield
-
özeniler dışarı diyecem ayıp olacak metallica tarih oldu be harbi tarih adamlar ama metallicayı severim harbi diyorum ha ama adamları büyütmeye ne gerek var abi bak sen 20 21 yaşina gel azından hetfield ismi çıkacakmı bakalım
yannış anlayıpta birbirimizi kırmayalım
-
MetallicA ne yazıkki bitiyor...
Hayatımda en sevdiğim gurup ve en yüce gördüğüm gurup MetallicA'dır.
Fakat geçen şu son halleriyle verdikleri konserlerinde Enter Sandman birde Sad but true yu dinledim üzüntüyle söylemek istiyorumki MetallicA yavaş yavaş sönüyor.Jameste eski ses yok.Lars ta eski o heyecan,canlılık yok.Ama genede Kirk değişmemiş.En canlısı ise Rob.Adam biraz ayaklandırmış gurubu.
-
tabıkı metallıca senın bıldıgın gıbı bende bır metallıca hastasıy4m!!!!