-
The Exploited
Mad Caddies
Ignite
Nofx
Bad Religion
Katl-i Vacib (Her düğüne bi kamber) :)
Aslında bu muhabbet hayalden ileri malesef geçemez çünkü o grupları getirecek organizatör yok. Haklı olarak. Bir avuç adam mutlu olsun müzik dinlesin diye kim para koyar ki ortaya? Ya da saydığınız gruplar siz dinleyin diye beleşe gelir mi? sitticent cenabetleri gelecek ki coca cola ekmek yiyecek, dolaylı yoldan FİLİSTİN'li öldürecek... Lütfen ama...
-
Mersinde oturuyorum ama bence il olarak Antalya veya Muğla falan seçilmeli,Guruplara gelince...
1)Metallica
2)Rammstein
3)Creed
4)Pentagram
5)Sum 41
6)Disturbed
-
öyle birbirinden muhteşem 10'larca gruba gerek yok
bi korn gelse ya da slipknot falan yeter müthiş olur bence 100 binlerce insan dolar coşar falan manyak olur organizatörlerle temasa falan geçmeyi denesek aslında mail falan ne bilim garaj olarak biz bişeyler yapamazmıyız ??
-
saçma sapan topicler açmayın kornmuş blink182'ymiş falan burası türkiye ingiltere falan değil...
-
oppss dostum bir dur orada...bence güzel bir topic ayrıca korn ve blink182 nin nesi var?onları da dinleyenler var.Tamam bende fanları değilim ama albümlerini arada bir dinlerim arşivimde durur.Birde evet ingilterede böyle festivaller yapılıyor ama niye Türkiye'de olmasın..Yukarıdaki dostlarımız niye bir festivalde kendilerinden geçmesin o saydıkları gruplar eşliğinde.Bu kadar karamsar bakma olaylara.Gün olur bizimde büyük bir organizasyonda adımız olur.Ayrıca ingiltere 5 para etmeyen sürekli yağmur yağan salak,ukala bir ülke.Onlardan hiçbir eksiğimiz yok bizim.
-
1-red hot chilli peppers
2-audioslave
3-3 doors down
4-evanescence
5-cranberries
bunları bir arada görmek 10 trilyonu bir arada görmek gibi olur benim için. zaten anca o paraya toparlarsın bunları herhalde
-
tabiki
evanescence
evanescence
evanescence...
-
metallica
red hot chilipapers
haggard
blind guardian
korn
last march
dss
gibi saçma saçma şeyler işte.
-
korn ve blink182 'yi bende severim benim söylemek istediğim türkiyede böyle bir organizasyonun olabilmesinin zor olacağı dünyanın en ünlü mankeni ya da ne bilim sex içeren birşey olsa eyvallahta müzik adına bi bok olmaz ama umarım sen haklı çıkarsın scarface
-
1.Lillix
2.Avril
3.Kelly Osbourne
4.Linkin Park
5.Simple Plan
6.Ozzy Osbourne
7.No Doubt
8.Fefe Dobson
9.Metallica
10.Offspring