-
arkadaşlar türkce rap hakkında ne düşünüyorsunuz???????????
-
sen dumur olmuşsun abi...
-
umut ettin beni dumur!!bence iğrenç ötesi bişey türkçe rap zaten rap ne abi herifler zırvalıyo ya
-
abi turkce rap gayet sık bisey,cunku yozlasmıs ingilizceden cıkıyo,aslında assagıladıgımız ing cok guzel bi dil,e yozlazmıs turkce de rap e cok uyuyo ne diim,yapılabilir yani,rapcore fena degildir,reveille falan,aman neyse rap ci sancaklar beni simdi
-
seni rapci sansalar çok mu ayıp bişey bence türkçe rap güzel bir müzik türü herkesin kendi tarzı vardır. zevkler ve renkler tartışılmaz!
-
yok canım ayıp bisey degil tabi,zaten ben de zevkleri tartısmıyorum,ama oyle sanılmak istemem
-
moruk bende türkçe rap yapıyorum, ama türkiyede türkçe rap ne yazıkki iyi yapılamıyor... piyasadakiler çok dandik... underground takilerden çok sağlam adamlar var ama rapin felsefesini bildikleri için çıkmıyorlar piyasaya... ben biraz daha sitilimi geliştirirsem önce o türkçe rapi rezil edenleri rezil etçem sonrada gerçek rapi herkese kanıtlıycam....
gerçek rap dinlemek isterseniz...
killa hakan, crack, boe-b, sırtlan, ondaon, karakan, recai, azra, yı tavsiye edebilirim diğerleri pop yapıyor çünkü