-
Teoman geçenlerde bir konserinde sigara içmişti..Bu yüzden dava açılmıştı falan..Ondan öncede bira içmişti..Şarkı sözleri,"çocuğumun annesini barlarda arıyorum" vs.reler..Sizce ne yapmaya çalışıyor bu herif..??
-
Dayak istiyo gerizekalı baska bişiy diil...
-
çok kolay medyada yer yapmaya çalışıyor her türk salak sanatçi denen kişi gibi
-
Bence bu yaşamından sıkıldıgını göstermeye çalışıyor.Sonu kurt cobain gibi olursa kimse şaşırmasın...
-
mesaj çok basit. "bakın ben entelim". eh bunu yiyenler de, yani "ben farklıyım" tribindekiler de "aa, bakın bu çocuk ne kadar farklı, çocuğunun anasını barlarda arıyomuş" deyip takılıyorlar peşine. gereksiz bir uğraş vesselam.
-
dayak istiyoo hakkaten....bok herif..arkadaşlar forum açıpta gündemde tuttuğumuza değmezz uğraşmayalım böyle götlerle....burda konuşulması gereken çok daha mühim şahıslar var...boşverelim bu zibidiyi...gebersin de bizdee kurtulalım...pislikkk
-
yine sponsorluk olayıdır Allah bilir.çıktığında tiffany karşılıyordu herşeyi,sonra tuborg şimdi sigaraya dadandı..Dedim bu adam bir hiç.Aslında beni ilgilendirmez ne yaptığı ama yine de yanlış tabi
-
içsin de hasta olsun şarkı söyleyemesin bari.
-
aman ne yaparsa yapsın beya o bizim aramızda yaşamıyo artık...
-
Ya abi yukarıda biri sonu kurt gibi olur demiş ya bırak abi nerde onda o göt,,, ben sana onun sonunu soyliim 60 yasında hala seks yapmaya calısırken kalpten gidicek ibne...