Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

iyi şarkı sözü için aşkı karıştırmak şartmı!!

• Breadfan • 30 Ağustos 2004 21:38 • #438079
    iyi şarkı sözü için aşkı karıştırmak şartmı. bügünlerde bütün şarkılar nerdeyse hep aşk üzerine rock çı dediğimiz şebnem ferah bile aşkı sokuyo niye kimse pentagram gibi sözler yazmıyo
  • _siMya_ • 30 Ağustos 2004 22:07 • #438080
    Biz aşk dışında yazıyoruz bizi bekle :)
    O kadar duramam diyorsan Mor ve Ötesi'nin sözleri fena değil, Şebnem Ferah da rock'cı sayılmaz pek...
  • thriller • 31 Ağustos 2004 00:11 • #438090
    ne yazılsın baba.birde sen soyle onu yazalım.devamlı dünyaylamı uğraşcaz
  • blackened69 • 31 Ağustos 2004 00:22 • #438096
    şebnem ferahın yaptığı şey ulumak...

neyse şebnem feraha dönmesin olay...

bence şart değil, türk müzisyenlerde EN ÇOK kıl olduğum şey bu zaten... paso aşk trip takılıyorlar sözlerde bay geldi artık... iyi anladık aşkta var tabi ama bir yere kadar... sezen aksu büyük derler... sürekli aşk dolu sözler yazmak zorunda mı? anlamıyorum...
  • 666 • 31 Ağustos 2004 10:27 • #438117
    eger türk pop müzikten bahsediyorsak...aşk şart!çünkü yurdum insanını başka bişey ilgilendirmiyo..lütfen içinde aşk,sevgi,ayrılı,aldatma yla ilgili bi kelime geçmeyen 2 ya da 3 tane şarkı yazabilirmisiniz buraya?yazamazsınız çünkü yok..!
  • divinemusic • 31 Ağustos 2004 10:38 • #438118
    Ben aşk ile şarkı sözü yazmayı sevmem ama çok sinirli isem yaparım. Aşkın rock müziğinde fazla yeri olmaması gerekiyor. En fazla Aşk-İsyan olması gerekir. Yoksa ben seni çok seviyorum seni çok özlüyorum gibi şarkı sözleri popüler olur. Eğer olursa pop rock olur. Eğer Türkiye de bir rock album yapılıyorsa en fazla 3 tane Aşk-İsyan yapılması gerekiyor. Yoksa piyasa olur...
  • chazy_chazzz • 6 Eylül 2004 00:09 • #438699
    yaa bir kere şebo rock çı değil o yüzden ona lafımız yok....ama bence aşk araya fazla girmemeli yoksa hafiften popa kayar gibime geliyor...ama hiç olmazsada olmaz oda bvi duygu sonuçta...sadece yapılış şekkli poptan farklı olmalı seni özledim bebeğim aşkım seni seviyorum canım şeklinde olmamalı yanii..insan ropck müzşikte herşeyi bulabilmeli bence sevinci isyanı üzüntüyü toplumsal olayları insanlıkla ilgili konuları aşkı nefreti vs vs....ve bir albümde 2-3 taneden fazla aşk şarkısı bulunmamalı...(benceee)
  • maviyorum • 6 Eylül 2004 12:44 • #438723
    sana katılmadan geçmeyeyimhaklısın çünkü bu dünyada özellikle yaşadığımız yüzyılda aşktan çok daha önemli sorunlarımız var
    bu sorunlara gerçekçi çözümlerle yaklaşan santçılarımzda yok değil
  • kafa-yok • 19 Eylül 2004 20:18 • #439750
    sıyırmadıkça düşsel bir yapıya ulaşamazsın.Ancak birisine aşık olursan bunun gibi sapkınlıkları düşünebilirsin,heralde :)
  • DarkAngel • 19 Eylül 2004 21:53 • #439762
    askla ilgili olacaksa açik açik yazmamali,anlatilmak istenene bir gizem katilmali bence....