-
Quentın müziklerine dikkat o sizin kafa sallayarak dinlediklerinizden iyidir.(Bazen kafa sallamak iyi olmuyor deil.]
-
katılıyorum bir film manyağı olarak!ama o sizin kafa salladıklarınızdan kasıt ne olabilir?kafa sallamak bir ritm tutma şekli değilmidir?ister kafanla tutarsın ister ayağınla ister elinle!
Quentin Tarantino da ayrıca süper şarkılar kullanıyor!
ama bence sinemayla müziğin birbirini en iyi tamamladığı örnek Hair müzikalidir!izlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim!çok hoş film müzikleri var ya.
-
o sizin kafa sallayarak dinlediklerinizden iyidir.
Öf bıktım artık. Diyecek laf bulamıyorum.
Onur
Not: Doğru dürüst birilerine bir laf dokundurmadan söylesen evet diyeceğim ama diyesim gelmiyor.
-
Onur az yazmışsın bu sefer genelde yarım sayfadan aşağı yazmazdın abi?:)) Bende katılıyorum diycek laf yokh...
-
adam inci gibi yorum yapardı hep.
saygısını sevgisini
olmadı baygısını koyardı.
ama bu garaj adamı bozuyor valla
bende bozuldum, bu bozulmuş halim..
vallaha bak:)
-
amalie ve film müzikleri o istiklalde çalan müzik değil filmin sonunda amelie hayal görürken calan izlemediyseniz filmi(yuh yani)bi kez izleyin
-
darren arronofsky de iyi müzikler şaçiyor.
requiem for a dream ın, pi nin müzikleri mesela..
o eleman daha film çekmedi, o yüzden iki örnek verebildim :D
-
o sizin kafa sallayarak dinlediklerinizden iyidir.(Bazen kafa sallamak iyi olmuyor deíl.]
AAAAAAAAaaaaaaaaaa !!! :-O
:)
Yalnız adam "d e i l" yazmış dejenere olmamış ben alıntı yaparken copy+paste yapyım dejenere dedi????
-
Demek ki o insanüstü bir varlık. Dejenereye takılmıyor. Ya da Matrix'de Neo hesabı...
Onur
-
üfff nasıl bir mantıktır ya!!! o sizin kafa salladığınız şeyler..hmmmm...en fazla tiksinç diyebilirim bu yaklaşıma.."o şeyler" ve "siz"..bu nedir ya?