Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

En sevdiğiniz 3 film soundtrack i veya müziği.

• vincent vega • 31 Ağustos 2004 21:46 • #438186
    Jackie Brown
    Desperado
    Pulp Fiction
    Stuck in the middle with you"reservoir dogs"
    Waiting for the Miracle"Natural Born Killers"
    from dusk till dawn's salma's dance song.
  • inshroud • 31 Ağustos 2004 21:59 • #438187
    Diary of Briget Jones - Rosey - Love.
    Snatch - Massive Attack - Angel
    Pulp Fiction - Zeki Müren
  • vincent vega • 31 Ağustos 2004 22:09 • #438188
    zeki müren kısmın komik.sen neyle dalga geçmeye çalışmışsınki.
  • tom_deLonge • 1 Eylül 2004 00:45 • #438210
    american pie
  • inshroud • 1 Eylül 2004 11:09 • #438225
    Pulp Fiction neymiş? Bak bakalım

Neyle dalga geçmeye çalışmışsın derken ya beni tongaya düşürmeye çalışıyorsun ya da gerçekten bilmiyorsun ki pulp fiction filminin "main theme" olan parçası gerçekte zeki müren'in dir. Kazaa'da "Zeki Müren pulp fiction" olarak aratacak olursan sanırım bulabilirsin. Yok bulamadım diyorsan , bana mail adresini ver , dinlememiş olan diğer arkadaşlar da verebilirler , hemen gönderirim. Gerçek şu ki: Pulp Fiction'ın o müthiş şarkısı "Misirlou" "Mısırlı" demek. Müzik, ritminden de anlaşılacağı üzere Doğu kökenli. Fakat bir sanatçıya ait değil, anonim. Çingene topluluklarında ortaya çıktığı, dünyaya onlar vasıtasıyla yayıldığı düşünülüyor. Aslında parçanın mısırlı Udi İbrahim Efendi'nin bestesi olduğu kabul edilir ama birçok versiyonunu bulmak mümkündür. Parçanın Zeki Müren'e ait olduğunu savunmamın nedenini , şarkıyı dinlerseniz anlarsınız. 1940'lı yıllarda çıkan Zeki Müren plaklarından birinde sanırım. Dinleyecek ve karşılaştıracak olursanız , Misirlou , Zeki Müren'in parçasıyla birebir örtüşen bir besteye sahip. Dünyada kullanılan diğer versiyonları ise bu iki parçadan biraz farklıdır. Kesinlikle savunduğum bir şey var ki , Dick Dale , bu parçayı Zeki Müren'den esinlenerek... Hatta esinlenerek değil , tamamıyla alarak yapmıştır. (Arkadaşlar bundan sonrası sadece muhattabını ilgilendiriyor) Gördüğün gibi ilgelenilmiş ve araştırılmış birşey. Boş atıp dolu çekmeye çalışmıyorum. Senin de bundan sonra böyle yapmaman dileğiyle.
  • rainbow efreet • 1 Eylül 2004 11:49 • #438230
    en evdiğim 3 film soundtrack i

hepsi birbiryle kel alaka ama müzikleri seyrin önüne geçen 3 film de bunlar napiim :)

Once Upon a Time In America
    Star Wars Episode 5
    Mortal Kombat 1
  • duru • 1 Eylül 2004 16:24 • #438251
    pulp fiction
    arizona dream
    çingeneler zamanı
  • amylynnlee • 1 Eylül 2004 16:43 • #438257
    daredevil (flim berbetti ama muzikler muthıs evan dısındakıler bıle harıkaydı)
    desperado (ay ay ay ay ay amor)
    american pie
  • pepperrina • 1 Eylül 2004 16:49 • #438258
    kill bill vol. 1/2- özellikle sanat esmeralda'nın nina simone cover'ı 'don't let me be missunderstood'
    hair
    coneheads-soul to squeeze -film kötü ama şarkıya bitiyorum.. flea bi döktürür ki sormayın..-
  • ScarFace • 1 Eylül 2004 17:38 • #438265
    GODFATHER
    PULP FICTION
    TITAN (ÇİZGİ FİLM OLAN MÜKKEMMELDİR...)