-
[::K.İ.L.İ.T::]Soad bilindiği gibi ve heryerde bağrış çağrış savunduğu üzre tam bir Türk karşıtı.Çeşitli terör gruplarına verdikleri destekleride çekinmeden açıklıyorlar basına.
-
[::K.İ.L.İ.T::]ya yeter ama ha soadin da alla belasini versin tovbe tovbee biktik soaddan da bu basliklardanda
diceksinki o zaman yazma ama artik bu tur baslik gormekten de midem bulaniyor.
-
[::K.İ.L.İ.T::]PhonixRising
Sevgili kardeşim ne yazalım o zaman!?Daha iyi bir fikrin varsa benden önce zaatalinizin zevkine uygun bir konuda dilediğiniz bir forum yaratsaydınız,benim güzel yüzüme vermiyolar değil mi yeni konu yaratma hakkını?
Herkesin hakkı var sen de dahil değil mi?
Okuduklarından memnun değilsen cevap yazıp ağlıycağına git kendine yeni forum konusu yarat bir zahmet.
-
[::K.İ.L.İ.T::]bu muhabbet iyice sıktı gerçekten. bu konudaki görüşleri merak ediyosan senden önce açılmış bir sürü SOAD topiği var.. eğer sen görüş belirtmek istiyorsan onlara yaz!
-
[::K.İ.L.İ.T::]Uzun zamandır çok takılamıyordum buralarda iş güç yüzünden daha bir hafta oldu yeniden siftah yapalı o yüzden kabul etmem lazım galiba siz buralarda ben yokken baya çekiştirmişsiniz soadı.
-
[::K.İ.L.İ.T::]yaa isteyen istediini dusunsun bu hayat benim ne kadar turk olduumuzda bi soru isareti yaa dediiim gibi akıllı olup dunya kahrını cekcegine aptal ol dunya senin kahrını ceksin...
-
[::K.İ.L.İ.T::]ya ben bi röpörtajda gördüm sallamıyorum
soad bi kaç sene önce gelcekmiş türkiyeye bende şaşırdım neyse vokalistleri demişki eger istediğimizi söyleyebilseydik gelirdik faket o zaman bizi hapse atarlardı we kimse bize sahip çıkmazdı falan fakat ben soad elemanlarını sewerim hepsi ciyer çocuklardır we ermeni soykırımının olmadığı ne malum