-
Cradle Of Filth'in çikardigi film Cradle Of Fear'i izlemis olan ya da elinde filmi bulunan varmi??? istanbul'da satisi yasaklanmis ve ben heryerde ariyorum... :(
-
yasaklanması mümkün değil çünkü bildiğim kadarıyla türkiye'de resmi olarak piyasaya sürülmedi. hem madem yasaklandı neden sadece istanbul'da yasaklansın? biraz düşünmek lazım sağdan soldan duyulan şeyler hakkında. neyse filmi bir ay içinde falan ayarlarım. bir arkadaşımda var.
-
moruk ben izledim ama elimde yok :S
-
e-mule'den çekiyorum ben ama çok yavaş geliyo
Bu arada Cradle Of Fear gibi 2. bir film daha çıkarıcakmış Dani Filth. Onu da 4 gözle bekliyorum.
-
ben izledim sanırım biraz eski ama güzeldi.690 mb civarı olması lazım hatta filimin divx.. zaten bi klipleri sırf filimden alınmış sahnelerle yapılmış : )))
-
Yaws Türkiyeye gelmedi o film zaten.Bende izleyemedim nasip olmadı,bir kaç kalitesi düşük tanıtım dışında:(
valla arkadaslar izleyenler paylaşsın biliyolarsa yaws.çOK iyi olur gerçekten.ben bulamadım netten tüm aramalarıma rağmen:(
-
ya bırakın şu satanistleri yaaaa... çok iğrenç bi filimdi, klipleride iğrenç
-
yahu kliplerine laf etme bari, No time to cry,Pandaemonaeon,mannequin vs...bence çok iyi hepsi
-
valla bari klıplere laf etmeyın butun klıpleri guzel hatta babylon ad ap ayrı bi guzel
-
kızım her şeye jet hızıyla yetişmesen olmaz mı? ben sana göstercem o filmi merak etme...ehuehu anladın sen......